Redactia.ro
Home » Stil de viață » Boala de care suferă Rona Hartner. Ce simptome are şi când e cazul să mergi la medic

Boala de care suferă Rona Hartner. Ce simptome are şi când e cazul să mergi la medic

Boala de care suferă Rona Hartner. Ce simptome are şi când e cazul să mergi la medic

Rona Hartner a ajuns la spital şi a fost diagnosticată cu o tumoră pe colon. Ea va fi operată. Actriţa a dezvăluit şi simptomele bolii pe care o are.

Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău. Doctorul a văzut că este operabil, a spus Rona.

Am început rugăciunile, petrecem timpul aici în rugăciune cu familia. Eu când mă simt rău nu iau medicamente, mă duc la doctor.

Și când mă simt rău vin la urgență, nu improvizez. Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. 

Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine, a adăugat actrița, la Antena Stars.

Ce spune Rona Hartner despre boala sa

M-a întrebat anestezista dacă iau automedicație. Eu iau medicamente doar când îmi spune doctorul. Medicul mi-a interzis să plec, era periculos în avion, putea sa apara ocluzie intestinală în avion.

Doctorul mi-a zis să nu plec. Eram obosită de atâta timp, dar mie mi s-a părut normal. Uite că nu era normal.

Nu vă fie frică de doctor, avem specialiști și diagnostice clare. Am avut baftă să dau peste un doctor extraordinar, operăm și gata. Nu se știe dacă am nevoie de alte tratamente, a dezvăluit Rona Hartner.

A fost încurajată de fanii ei pe rețelele de socializare.

 „Multă sănătate! Bunul Dumnezeu are grijă de toată lumea și va avea grijă și de tine. O duminică binecuvântată și plină de speranțe și iubire”, este unul dintre mesaje.

Bolile de colon – Când e cazul să mergi la medic

Ar trebui să mergi la medic atunci când ai aceste simptome.

Scaun cu mucus și/sau sânge. Cele mai multe persoane care au scaun cu sânge cred că este vorba despre hemoroizi și iau tratamente pentru vindecarea fisurilor anale.

Dacă în cazul hemoroizilor sângele este roșu aprins, în cazul cancerului de colon acesta are o nuanța galbenă din cauza mucusului.

Constipație combinată cu diaree. Persoanele care suferă de cancerul intestinului gros suferă de constipație și diaree în același timp. Cele două afecțiuni fac cu schimbul în simptomatică lor.

Constipația este provocată de tumorile care cresc în interiorul colonului.

Dureri abdominale neobișnuite. Prezența unei stenoze destinde abdomenul și acesta devine dureros la o simplă atingere. Persoană cu aceste simptome nu poate stă în nicio poziție pentru ameliorarea durerii, căci fiecare pas pe care îl face este dureros.

De aceea numim această durere una neobișnuită.

Scădere în greutate. Scăderea bruscă în greutate este un alt semnal al instalării acestei boli. Pe lângă celelalte simptome, trebuie menționate și anemia, oboseală continuă, senzația de extenuare după cel mai mic efort depus.

Citeşte şi: Cancerul de col uterin, boala care afectează mii de românce. Ce simptome are

Obiceiurile care țin bolile la distanță. Cum să ai o sănătate de fier

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: