Redactia.ro
Home » Știri » Bodo de la Proconsul, despre copiii săi adoptați: „Am tras tare ca ei să fie bine, să elimine traumele”

Bodo de la Proconsul, despre copiii săi adoptați: „Am tras tare ca ei să fie bine, să elimine traumele”

Bodo și soția lui, Loredana Marin, au adoptat, în urmă cu opt ani, doi copii. Daniel și Filip le-a adus celor doi soți împlinirea și fericirea în casă. Recent, artistul a mărturisit că a durat ceva vreme până când băieții lor au reuși să elimine traumele. Bogdan Marin, alias Bodo, solistul Proconsul, a vorbit despre viața liniștită pe care o duce alături de soție, dar și de cei doi copii ai ai lor după ce s-au mutat în Dobrești, județul Argeș.

Bodo de la Proconsul, despre copiii săi adoptați: „Am tras tare ca ei să fie bine, să elimine traumele”

Bodo și Loredana Marin sunt căsătoriți de 12 ani, însă relația lor a început în urmă cu 14 ani. Aceștia au împreună doi băieți, Dani și Filip. Deși cei doi copii sunt adoptați, artistul spune că el și soția lui își iubesc băieții ca și cum ar fi copiii lor.

„Băieții au 9 și 10 ani. Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă”, a povestit artistul pentru fanatik.ro.

Bodo de la Proconsul, despre copiii săi adoptați: „Am tras tare ca ei să fie bine, să elimine traumele”

Bogdan Marin și Loredana sunt împreună din anul 2009. Înainte, solistul a fost căsătorit cu Ioana, fiica cea mare a lui Traian Băsescu. În ianuarie 2007, cei doi au divorțat. Cu doi ani în urmă, Bodo și Loredana au ales să se mute la țară. Acum, întreaga familie a lui Bodo locuiește la Dobrești, în Argeș.

Cei doi soți duc o viață liniștită alături de copiii lor. „Noi ne-am mutat aici în martie, în pandemie, când a început totul. Aveam casa de la țară și am zis, decât să stăm în București cu măștile pe figură, mai bine să venim aici, chiar dacă locuiam în Pipera.

Și, după o lună de zile, nevastă-mea mi-a declarat că nu se mai vede în București. Eu am o meserie liberală, nu merg dimineața la serviciu și abia așteptam să spună asta”, a mai povestit Bodo pentru fanatik.ro.

Ce fac copiii adoptați ai lui Bodo de la Proconsul

În urmă cu opt ani, Bodo și Lorena i-au înfiat pe cei doi băieți. În perioada când au fost luați acasă, unul avea nouă luni, iar cel mai mare un an și zece luni. Artistul a mărturisit că începutul nu a fost ușor pentru micuți. Acum însă, cei doi frați sunt bine și s-au adaptat perfect în noul mediu, după ce părinții lor s-au mutat în Argeș, în comuna Dobrești.

„Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni. Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă  cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii”, a dezvăluit Bodo pentru fanatik.ro.

Bogdan Marin și-a reluat activitatea alături de trupa Proconsul. În tot acest timp, Loredana, soția lui, a înființat un ONG în Dobrești. Acolo merg peste 90 de copii care au parte de o mulțime de activități. De asemenea, tot acolo, copiii sunt ajutați să-și facă lecțiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: