Redactia.ro
Home » TV » Bogdan Cîrlan nu o poate da uitării pe Claudia Florescu. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

Bogdan Cîrlan nu o poate da uitării pe Claudia Florescu. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

bogdan cirlan

Bogdan Cîrlan a stârnit curiozitatea fanilor săi încă o dată. Participantul la emisiunea „Insula Iubirii” a transmis un mesaj subtil, în care a dezvăluit că traversează o perioadă mai puțin plăcută din viața sa. Chiar dacă au trecut luni bune de la despărțirea de Claudia Florescu, se pare că bărbatul nu a reușit să-și revină complet și încă este chinuit de amintiri.

Bogdan Cîrlan nu o poate da uitării pe Claudia Florescu. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

El a decis să participe la emisiunea „Insula Iubirii” pentru a-i demonstra iubitei sale că un bărbat este capabil să se schimbe. În cele din urmă, au părăsit emisiunea logodiți, dar relația lor a ajuns la final odată ce s-au întors acasă. Vestea acestui sfârșit i-a fost comunicată lui Bogdan Cîrlan într-un moment cu totul neașteptat, provocându-i un șoc considerabil. Cu toate acestea, după încheierea relației cu Claudia Florescu, el a intrat într-o altă relație, dar aceasta a ajuns la final la fel de repede precum a început.

Bogdan Cîrlan a experimentat o perioadă îndelungată de recuperare emoțională. Cu toate acestea, din câte se poate deduce din mesajele sale postate pe platformele de socializare, pare că procesul de vindecare nu s-a finalizat încă. Concurentul de la „Insula Iubirii” a revenit cu un mesaj neașteptat, sugestiv pentru faptul că ar trece printr-o nouă etapă de recuperare.

Bogdan și Claudia au plecat logodiți din emisiune, dar s-au separat după trei luni

Bogdan distribuie adesea mesaje despre suferința în dragoste sau diferite citate motivaționale. „Înfrânt nu ești atunci când sângerezi, nici atunci când ochii în lacrimi îți sunt. Adevăratele înfrângeri sunt renunțările la vis”, a fost mesajul pe care l-a distribuit Bogdan și care i-a pus pe gânduri pe fanii fostului concurent.

Bogdan Cîrlan a ținut să clarifice și speculațiile că s-a bazat pe banii câștigați de Claudia Florescu în timpul relației lor. El a explicat că aceste zvonuri sunt incorecte, deoarece și el a contribuit financiar, iar amândoi au avut un cont comun în care se păstrau și se cheltuiau banii. Bogdan Cîrlan consideră că a format o familie împreună cu Claudia Florescu, iar gestionarea finanțelor la comun a fost un aspect pe care el l-a considerat perfect normal.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: