Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești, prezent la moaștele Sfintei Parascheva. Manelistul a imortalizat momentul FOTO

Bogdan de la Ploiești, prezent la moaștele Sfintei Parascheva. Manelistul a imortalizat momentul FOTO

GALERIE FOTO (3)

La data de 14 octombrie, Bogdan de la Ploiești a fost prezent la moaștele Sfintei Parascheva. Odată ajuns acolo, acesta a imortalizat momentul. Imaginea a fost urcată de manelist, pe rețelele de socializare. Iată detaliile!

Bogdan de la Ploiești, prezent la moaștele Sfintei Parascheva

În data de 14 octombrie a fiecărui an, toți credincioșii merg să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Iată că și manelistul, Bogdan de la Ploiești, preferat de majoritatea românilor a dorit să facă o rugăciune în zi de sărbătoare. Acesta nu s-a sfiit să le împărtășească urmăritorilor săi de pe Instagram fotografii cu el în locul sfânt.

Sursa foto: InstaStory, Instagram Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Tu știai?

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit, aceasta este una dintre informațiile mai puțin cunoscute despre manelist. Acesta a reușit să le câștige inimile românilor cu talentul său muzical, bucurându-se de o mare comunitate pe rețelele de socializare. Deși își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lui, sunt detalii pe care artistul nu le-a spus niciodată. Într-un interviu, Bogdan a mărturisit că a fost însurat, în 2015, însă totul ar fi pornit dintr-un joc:

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mia mare bombă aici, la Antena Stars.”, a spus, în exclusivitate pentru Antena Stars, Bogdan de la Ploiești.

După câteva zile, Bogdan și prietena sa cea mai bună au divorțat:

„Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând. (…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru căa fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(…)”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: