Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Talașman, actorul din serialul Adela, a slăbit 50 de kilograme. Vei avea un șoc când vei vedea cum arăta înainte

Bogdan Talașman, actorul din serialul Adela, a slăbit 50 de kilograme. Vei avea un șoc când vei vedea cum arăta înainte

GALERIE FOTO (2)

Bogdan Talașmaneste unul dintre personajele cheie din serialul românesc „Adela”. Acum a intrat rapid în sufletele românilor, dar nu mulți știu că până acum ceva ani acesta s-a luptat cu multe kilograme în plus. Cum arăta actorul este greu de inchipuit.

Cum a reușit Bogdan Talașman să slăbească

Bogdan Talașman a fost unul dintre bărbații care a pierdut lupta cu kilogramele dar și-a revenit la forma normală prim multă muncă și disciplină. Acesta a povestit că ajunsese să fie obez și la un moment dat a decis că trebuie să se apuce de sport și să aibă o dietă echilibrată. Actorul a mărturisit că a slăbit în total 50 de kilograme.

Bogdan Talașman a declarat că își dorește ca până in a doua lună a anului viitor să mai slăbească un număr semnificativ de kilograme pentru a fi în formă. El a mărturisit că totul stă în sport și un regim sănătos din care să scoatem pâinea.

Câte kilograme am acum? Pfff.. e o problemă sensibilă, pentru că aveam mult mai puține la începutul anului, de exemplu. Ieri însă am primit o veste foarte importantă pentru mine, trebuie să slăbesc 15 kg cel puțin până pe 15-20 ianuarie, așa că reîncep antrenamentele la sală și alergatul în IOR.

Dar cel mai important e reglatul din pâine, vorba unui fost antrenor de-al meu, din tinerețe. Acum vreo 10 ani eram foarte gras, practic obez, și cu regim alimentar, sală și mult alergat am reușit în 7 luni să dau jos 50 kg.

Țin minte că în prima zi în care m-am apucat de alergat, aveam undeva la 140 kg, am mers rapid vreo 300 de metri și am căzut, credeam că am făcut infarct! După 7 luni m-am înscris la primul meu maraton montan pe care l-am terminat.

Ulterior au mai fost 10-11 maratoane pe munți, pe coclauri, și pe toate le-am dus la capăt! Practic momentul în care am scăpat de haina aia grea pe care o purtam cu mine zi de zi, viața mea s-a schimbat. Începusem să trăiesc din nou.„, a declarat Bogdan Talașman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: