Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă. Cum a trecut fotomodelul peste

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă. Cum a trecut fotomodelul peste

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt împreună de mai bine de 10 ani, dar în relația lor au apărut și momente de infidelitate. Mai concret, Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă. Iată despre ce este vorba.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: „Ăsta eram eu atunci”. Cum a trecut fotomodelul peste moment

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au vorbit deschis despre momentele mai mult sau mai puțin plăcute din viețile lor la podcastul lui Cătălin Măruță. Fie din punct de vedere profesional, fie personal, cei doi au dezvăluit cu sinceritate ce au trăit de-a lungul timpului. Ei au apărut în lumina reflectoarelor ca modele, apoi au devenit și o familie, fiind în prezent părinții unei fetițe.

Gina Chirilă avea 18 ani când Bogdan Vlădău a văzut-o în niște fotografii de pe Facebook. Așa a decis să îi scrie, relația lor a crescut în timp, iar restul este istorie…

„Am văzut-o pe Facebook, a început totul – îți dai seama – ca o glumă. Eu mă jucam în mai multe direcții, nu mă jucam doar cu ea, că ăsta eram eu atunci”, a spus acesta.

Bogdan Vlădău a recunoscut totuși că a înșelat-o pe Gina Chirilă la începutul relației lor, iar ea i-a mai dat, evident, o șansă.

„Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat”, a mărturisit fotomodelul în podcastul lui Măruță.

Bogdan Vlădău: „Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă, era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu OK cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla… Omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: