Redactia.ro
Home » Monden » Bolidul de lux al lui Gigi Becali de 500.000 de Euro, implicat într-un accident rutier. Cum se simte latifundiarul din Pipera

Bolidul de lux al lui Gigi Becali de 500.000 de Euro, implicat într-un accident rutier. Cum se simte latifundiarul din Pipera

GALERIE FOTO (4) Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț evitând un accident: „Ăla care a facut asta să-și ceară scuze”

Astăzi, 12 noiembrie 2023, luxosul bolid al latifundiarului Gigi Becali a fost protagonistul unui accident rutier pe Drumul Național DN1B. Se pare că patronul FCSB s-a angajat într-o depășire, în același moment cu autoturismul din fața sa, iar pentru a evita impactul a preferat să intre cu mașina în șanț.

Evenimentul a avut loc în apropierea localității Dobroești, în jurul orei 11:42, atunci când autoturismul a derapat și a ajuns într-un șanț. Potrivit surselor, accidentul s-ar fi produs în timp ce mașina circula cu viteză mare.

Gigi Becali, declarații despre accident

Patronul FCSB a scăpat nevătămat, conform informațiilor furnizate de jurnalistul Narcis Drejan, editorialist al Gazetei. O imagine publicată la ora prânzului arată patronul echipei FCSB îngândurat, cu mâinile la spate și cu mașina sa, un Rolls Royce, în șanț.

Becali a relatat că accidentul s-a produs în timp ce se angaja într-o depășire simultan cu șoferul din fața sa. Pentru a evita impactul, a fost nevoit să intre cu mașina în șanț. Despre celălalt șofer, Gigi Becali a afirmat că acesta nu a oprit după incident, denumindu-l „nemernic”.

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali a confirmat că a fost la volan și că nu a suferit vătămări. Despre starea mașinii sale, a menționat că a fost afectată doar la nivelul roților.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

La fața locului au intervenit polițiștii rutieri din Pantelimon, constatând că autoturismul se afla în șanț, fără a avea vreo persoană la bord. Până în acest moment, nu au fost raportate victime, iar polițiștii efectuează investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii.

Gigi Becali, proprietarul mașinii implicate, renunțase recent la celebrul său Maybach, preferând să se deplaseze în Rolls-Royce Ghost Black Badge. Acest model exclusivist este evaluat la jumătate de milion de euro și este echipat cu un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere, atingând o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Evenimentul din această dimineață pune în atenție nu doar impactul fizic al accidentului, ci și întrebări despre decizia lui Becali de a opta pentru acest model scump și exclusivist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: