Redactia.ro
Home » Monden » Bombă în lumea showbizului după ce o artistă celebră a divorțat. Erau căsătoriți de 10 ani

Bombă în lumea showbizului după ce o artistă celebră a divorțat. Erau căsătoriți de 10 ani

Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani

O veste surprinzătoare a zguduit lumea showbizului românesc: Diana Bișinicu, celebra cântăreață și fosta participantă a concursului Alege ASIA, s-a separat de partenerul ei de viață, Cătălin Andrieș, după un mariaj de 10 ani. Spre deosebire de multe alte vedete, cei doi au ales să pună capăt relației lor în mare secret, fără scandaluri sau dezvăluiri scandaloase.

Diana Bișinicu: o despărțire discretă și o relație armonioasă cu fiica sa

Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au decis să meargă pe drumuri separate, fără să ofere detalii publice despre motivele rupturii lor. Cu toate acestea, vedeta a vorbit despre relația pe care o are fiica lor, Riana, în vârstă de 11 ani, cu tatăl său. Diana a mărturisit că, atunci când se întâlnesc, Riana și Cătălin se înțeleg minunat și se comportă mai degrabă ca niște frați, nu ca tată și fiică.

Când se întâlnesc se înțeleg minunat, se joacă. Ei parcă sunt frați, nu sunt tată-fiică. Se înțeleg foarte bine. Eu sunt cea care are reguli, stricte, ferme. Însă întotdeauna îi spun că o iubesc, însă datoria mea de părinte este să-i pun limite și reguli. Eu îi explic de fiecare dată că de la mine are toată dragostea, însă o responsabilizez. Mâine, poimâine o să o aduc la târg să își câștige banii ei”, a declarat Diana Bișinicu pentru publicația cancan.ro.

Cum o educă Diana Bișinicu pe fiica sa, Riana

După despărțirea de Cătălin Andrieș, Diana Bișinicu a continuat să se concentreze pe educația fiicei sale, Riana. Artista a subliniat importanța responsabilizării și a impunerii de reguli clare pentru a clădi o educație solidă. În plus, Diana a implicat-o pe Riana în afacerile sale cu diamante și bijuterii, oferindu-i astfel o perspectivă practică asupra lumii afacerilor.

Ea știe să vorbească cu clienții despre diamante, despre aur. O iau cu mine la târgurile internaționale, îi arăt toate tendințele actuale ale lumii în materie de bijuterii. Și atunci ea știe că tot ce fac pentru ea este din iubire. Am învățat cum să-i construiesc și să-i clădesc o inteligență emoțională. Am învățat să nu o rănesc oricât de supărată aș fi. Întotdeauna mă gândesc că dacă am adus un copil pe lume datoria mea este să-l iubesc. Dar pentru a-i da ce este mai bun și mai frumos, trebuie să mă vindec eu și să fiu bine eu cu mine”, a explicat Diana Bișinicu.

Viața după divorț: concentrare pe carieră și creșterea fiicei

În urma divorțului, Diana Bișinicu a ales să nu atragă atenția asupra subiectului și să se axeze pe cariera și afacerile sale. Artista postează destul de rar imagini cu fiica sa, preferând să păstreze viața personală departe de ochii publicului. Diana se dedică în continuare afacerii sale cu bijuterii, participând la târguri internaționale și oferindu-i fiicei sale o educație valoroasă și practică.

Într-o perioadă în care multe despărțiri din showbiz sunt marcate de scandaluri și conflicte publice, Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au demonstrat că se poate încheia un mariaj cu demnitate și respect reciproc. Modul în care cei doi gestionează relația cu fiica lor, Riana, este un exemplu de maturitate și responsabilitate parentală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: