Redactia.ro
Home » Știri » „Boule, eu trebuie să merg pe stradă cu căruciorul”. Ce a făcut o femeie din Crevedia când a văzut cum a parcat un șofer. Ce i-a lăsat pe mașină

„Boule, eu trebuie să merg pe stradă cu căruciorul”. Ce a făcut o femeie din Crevedia când a văzut cum a parcat un șofer. Ce i-a lăsat pe mașină

O femeie din Crevedia, probabil o mămică însoțită de un bebeluș transportat în cărucior, și-a pierdut cumpătul când a văzut cum a parcat un șofer. 

Ea i-a lăsat un mesaj dur pe mașină. Problema locurilor de parcare pare a fi una foarte mare la nivel național.

Mămica știe legislația rutieră

Pietonii sunt nevoiți să circule pe carosabil, dacă trotuarele sunt ocupate de mașini.

“Boule, eu trebuie să merg pe stradă cu căruciorul. Se lasă un metru distanţă de perete”, a fost mesajul femeii.

 

Femeia a lăsat și o cârpă pe capota mașinii, astfel încât proprietarul să poată șterge mesajul, aparent scris cu o cariocă nepermanentă.

Avertisment pentru șoferi

Proprietarii de mașini din Crevedia au fost avertizați. O localnică le-a atras atenţia că va lua măsuri împotriva celor care vor parca pe trotuar după această dată.

Începând de luni 11-09-2023, rog toate persoanele care locuiesc pe strada combinatului și pe șoseaua principală, SĂ NU MAI PARCHEZE PE TROTUAR.

Copiii vor merge la școală, va ploua și se vor umple de noroi încercând să vă ocolească vouă mașinile care NU AU CE CĂUTA PARCATE PE TROTUAR… dacă mă trezesc plină de spume și ajung cu copilul la școală înnămolit până la genunchi, la întoarcere vă fac pană. Promit!”, a scris femeia pe pagina de Facebook Crevedia, comuna mea.

Altfel, trei bărbați au furat trei din roțile unei mașini aflate de mai mult timp în parcarea celui mai mare mall din județul Prahova.

Autoturismul care rămăsese fără trei roți a fost observat duminică, 3 septembrie, de o persoană care a mers la mall și care l-a anunțat pe proprietar printr-o postare publicată într-un grup de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: