Redactia.ro
Home » Monden » Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, și soția lui, românca Iasmina Hill, petrecere luxoasă de botez pentru fiul lor

Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, și soția lui, românca Iasmina Hill, petrecere luxoasă de botez pentru fiul lor

Milionar american, botez de poveste în România

Milionarul american Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, și soția lui, Iasmina Hill, au dat o petrecere de zile mari pentru că și-au botezat cel de-al doilea copil. Iată cum a arătat evenimentul lor, unde s-a desfășurat și ce oameni le-au fost aproape.

Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, și soția lui, românca Iasmina Hill, petrecere luxoasă de botez pentru fiul lor

Românca Iasmina Milutinovici-Hill, care provine de loc din Timiș, și Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, s-au îndrăgostit la prima vedere, așa cum singuri declarau. S-au căsătorit în New York, luna de miere s-a ținut la un resort din Miami, iar în prezent au împreună doi copii, pe Michael și pe David.

O poveste ca un vis, care continuă și astăzi.

Fiecare eveniment important din viața familiei este marcat așa cum se cuvinte, așa că și de această dată, în ziua când părinții l-au botezat pe David, au ținut să aibă o petrecere de zile mari. Ei au ales un local din Timișoara, iar botezul a avut tema „Dinozauri”. Prieteni și apropiați au fost lângă ei. S-a dansat, s-a râs, iar toată lumea a părut să se simtă bine.

Iasmina Hill a publicat și pe contul ei de Instagram fotografii de la petrecerea de botez.

„Seara trecută a fost ca un vis! Vă mulțumim că ați venit și mulțumiri speciale tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment nemaipomenit 💚💚💚🦖💚💚💚 ”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iasmina Hill (@iasminahill)

Iasmina Hill a purtat o rochie verde, în culoarea petrecerii, a avut părul prins, câteva bucle lăsate libere, și a avut numeroase bijuterii la încheieturi, iar Bradford Aaron Hill a purtat de asemenea un costum elegant. Tânăra mamă a dezvăluit în exclusivitate pentru wownews detalii despre eveniment.

„Am făcut botezul în decembrie, asta a fost și ideea, însă din păcate, a venit Covid-ul și nu am putut continua cu petrecerea, dar am fost la biserica sârbească. Noi suntem sârbi și David a fost foarte cuminte. (…) Eu aș mai vrea copii, dacă vin, Doamne ajută. Copiilor le plac dinozaurii și verdele, și am ales tematica cu dinozaurii. Toată lumea e pe verde, așa a fost tematica”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iasmina Hill (@iasminahill)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: