Redactia.ro
Home » Stil de viață » Bunica Gherghina ne învață pas cu pas rețeta delicioasă de cremă de zahăr ars. Sigur ai toate ingredientele la îndemână

Bunica Gherghina ne învață pas cu pas rețeta delicioasă de cremă de zahăr ars. Sigur ai toate ingredientele la îndemână

Bunica Gherghina a devenit virală pe TikTok, acum ceva timp, fiind foarte apreciată și iubită de internauți, pentru simplitatea de care dă dovadă. Femeia este foarte sinceră și amuzantă, fapt care este pe placul oamenilor. Aceasta a fost invitată și în emisiunea lui Cătălin Măruță, care i-a îndeplinit și una dintre dorințe: să-l vadă pe Luis Gabriel. De data aceasta, bătrâna își invață urmăritorii de pe TikTok să facă prăjituri delicioase cu ingredinte pe care oricine le are la îndemână. Bunica Gherghina le-a împărtășit tuturor rețeta ei de cremă de zahăr ars. Videoclipul a devenit viral, iar comentariile din partea internauților au fost numai de laudă. Iată ce rețetă a prezentat Bunica Gherghina pe internet!

Ingredinte cremă de zahăr ars

  • Zahăr
  • Ouă
  • Lapte
  • Esență de vanilie

Mod de preparare cremă de zahăr ars

Avem nevoie de opt ouă. Atenție, opt ouă cu opt linguri de zahăr! Punem și esența de vanilie, batem ouale cu zahărul până se topește. După ce am terminat de mestecat ouăle cu zaharul, turnăm litrul de lapte. Vă trebuie opt ouă, opt linguri de zahar, o sticluta de esenta de vanilie și un litru de lapte. Asta e toata afacerea! Punem opt linguri de zahar, apoi îl caramelizăm pe foc! Apoi îl lăsăm la răcit. Eu încerc să vă învăț pas cu pas să faceți treabă bună. Urmează să punem compoziția peste caramel. O punem la cuptor, la temperatura 180 de grade. Poftă bună!

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro