Redactia.ro
Home » Monden » „Bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moartea: „Mi-a salvat viața”. Bătrânica, premiată la o gală destinată vloggerilor

„Bunica” lui Mircea Bravo, la un pas de moartea: „Mi-a salvat viața”. Bătrânica, premiată la o gală destinată vloggerilor

Tanti Lenuța a fost premiată în cadrul Digital Divas, o gală destinată creatoarelor de conținut din România. Bunica nici n-a știut că va participa, fiind ,,păcălită” că merge la filmarile noului film, în care joacă alături de Mircea Bravo.

Nu știam de ce viu la București. Eu știam că am filmări, dar nu. Surpriză! Vă mulțumesc din suflet că m-ați ales”, a declarat Tanti Lenuța.

Lenuța Moldovan are 75 ani

În vârstă de 75 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni din județul Cluj și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo.

Aceasta este deja și actriță în adevăratul sens al cuvântului, fiind la a doua peliculă pe care o filmeaza alături de comediant.

Bunica din Chinteni a cucerit online-ul din 2015 la invitația lui Mircea Bravo, prin postarea a două videoclipuri care au adus milioane de vizualizări pe Facebook și Youtube. A prins imediat la public și a bucurat o Românie întreagă prin comicul unor situații rupte din realitatea tuturor.

Mircea Bravo şi echipa lui, familia bunicuţei

Tanti Lenuța spune că se simte ca într-o adevărată familie alături de Mircea și de întreaga echipă cu care filmează și realizează conținut media.

Acest lucru i-a fost de un real ajutor atunci când a trecut printr-un moment de cotitură din viața ei, iar Mircea Popa (numele real al vloggerului) i-a salvat viaţa.

”Foarte mult țin la mine, foarte mult mă respectă! Au grijă de mine, la vârsta mea…”, povestește bunica.

Iar dacă nu ar fi fost Mircea, este posibil ca tanti Lenuța să nu mai fi fost, astăzi, în viață.

”Mi-a salvat viața”, spune ea despre cel mai greu moment prin care a trecut, adăugând: ”M-a dus la spital, iar a doua zi, noaptea, soțul meu, Sandu, a murit! Și după, am rămas pe umerii lor și a băiatului”.

Aşadar, deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine în realitate. Tanti Lenuța a apărut recent în filmul de comedie al creatorului de conținut, “Mirciulică”, lansat recent pe marile ecrane.

În afară de pelicula în care are unul dintre rolurile principale, Tanti Lenuța mai apare și în reclame, alături de Mircea Bravo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: