Redactia.ro
Home » TV » Cabral va prezenta un nou show de divertisment la PRO TV: „E prima emisiune din carieră în care nu trebuie să fac nimic”

Cabral va prezenta un nou show de divertisment la PRO TV: „E prima emisiune din carieră în care nu trebuie să fac nimic”

GALERIE FOTO (2) cabral

Postul de televiziune de pe Pache Protopopescu, PRO TV, pregătește o nouă emisiune. Este vorba despre un show de divertisment, iar atmosfera va fi una relaxată și plină de umor pentru că prezentator va fi Cabral, cunoscut deja publicului pentru carisma de care dă dovadă. Iată detaliile!

Cabral va prezenta o nouă emisiune la PRO TV

Emisiunea pe care Cabral o va prezenta la PRO TV se numește Săriți de pe fix și va asigura distracția telespectatorilor pentru că va beneficia de invitați de marcă, plăcuți publicului datorită umorului care nu le lipsește deloc. Filmările au început deja, iar Cabral este nerăbdător să aducă celor aflați în fața micilor ecrane zâmbetul pe buze.

„Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la «Săriți de pe fix»!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.., de exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral. „E prima emisiune din carieră mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix!”, a completat Cabral.

Cabral Ibacka s-a remarcat și în sport, nu doar în domeniul televiziunii

Cabral Neculai Ibacka, cu origini congoleze, s-a născut pe 4 octombrie 1977 în București, România. La vârsta de 6 ani, a început să practice kickboxing și Muay Thai, iar la 23 de ani deja câștigase câteva titluri.

A absolvit Liceul Teoretic Decebal și a urmat Facultatea de Sport în cadrul Universității Ecologice. Tatăl lui Cabral, absolvent al unei universități din București, a devenit Ministru al Sănătății în Congo-Brazzaville. Cabral este cunoscut și ca prezentator TV, iar de-a lungul timpului emisiunile sale au fost foarte apreciate de către telespectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: