Redactia.ro
Home » Monden » Cadoul cu care Cătălin Măruță a impresionat-o pe Andra de Sfântul Valentin. Puțini și-ar fi permis așa un dar: “A traversat aproape 5.000 de km”

Cadoul cu care Cătălin Măruță a impresionat-o pe Andra de Sfântul Valentin. Puțini și-ar fi permis așa un dar: “A traversat aproape 5.000 de km”

Cătălin Măruță a impresionat-o pe Andra cu un cadou special de Sfântul Valentin. Puțini și-ar fi permis așa un dar, despre care vedeta Tv a povestit că “a traversat aproape 5.000 de km”.

De 14 ani, Andra şi Cătălin Măruţă și-au unit destinele. Și-au întregit familia cu David și Eva, cei doi copii ai cuplului, deveniți și ei extrem de apreciați mai ales în mediul online. Doar pe Instagram, Eva Măruță are peste 300 de mii de urmăritori, iar David Măruță, aproape 100 de mii. Cu așa copii model, nu este de mirare că părinții au avut și ei timp de o zi a Îndrăgostiților ca la carte. Iar Cătălin Măruță a pregătit un cadou special cu care să o impresioneze pe Andra de Sfântul Valentin.

Cadoul cu care Cătălin Măruță a impresionat-o pe Andra de Sfântul Valentin: : “A traversat aproape 5.000 de km”

Când a venit vorba de cadoul pentru Andra de Ziua Îndrăgostiților, Cătălin Măruță nu a ținut cont de preț. Vedeta Pro Tv i-a dat în dar soției sale Andra un inel superb! Însă prezentatorul nu s-a oprit aici. A luat bilete pentru o excursie romantică la Dubai.

Cătălin Măruță a împărtășit gândurile sale de Ziua Îndrăgostiților cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Acesta a postat un mesaj cu care și-a emoționat fanii.
“Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continuă cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită. Inelul ales de mine a traversat aproape 5.000 de km până la Andra!”, a anunțat Cătălin Măruță, pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, gestul de dragoste al lui Cătălin Măruță pentru Andra, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, a strâns rapid mii de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: