Redactia.ro
Home » Stil de viață » Calendar 25 Martie. Dezlegare la pește de Buna Vestire 2022. Cea mai puternică rugăciune care se rostește în această zi

Calendar 25 Martie. Dezlegare la pește de Buna Vestire 2022. Cea mai puternică rugăciune care se rostește în această zi

Calendar 25 Martie. Este zi de mare sărbătoare pentru toți românii, cu cruce roșie. Este și zi de dezlegare la pește, totodată se va rosti și o puternică rugăciune către Maica Domnului.

Calendar 25 Martie. Buna Vestire se sărbătoreşte, în fiecare an, în cea de-a 25-a zi a lunii martie. Așa cum spun Sfintele Scripturi, este momentul în care Arhanghelul Gavriil îi apare Sfintei Fecioare și îi spune că va naște un fiu, chiar dacă ea „nu a cunoscut bărbat”.

Calendar 25 Martie. Dezlegare la pește de Buna Vestire 2022

În plin Post Paște 2022, creştinii au voie să consume peşte doar la două mari sărbători. Este vorba dede Praznicul Bunei Vestiri, celebrat pe data de 25 martie, și de Florii, adică în duminica dinaintea Paștelui, pe 17 aprilie 2022.

De Buna Vestire, care în tradiția populară mai poartă numele și de Ziua Cucului sau Blagoveștenie, creștinii merg la biserică pentru a se ruga Maicii Domnului, ca să îi ocrotească de toate cele rele.

Calendar 25 Martie. Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului de Buna Vestire 2022

O, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară stăpână, ceea ce ești mai înaltă și mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toată făptura; mirarea cea mare a îngerilor, propovăduirea prorocilor, podoaba cea aleasă a arhanghelilor, întă¬rirea cea tare a mucenicilor, lauda cea preamărită a apostolilor, povățuitoarea cea tare a călugărilor, înfrânarea cea tare a postitorilor, curăția și slava fecioarelor, veselia cea lină a maicilor, înțelepciunea și învățătura pruncilor, cârmuitoarea săracilor și a văduvelor; îmbrăcăminte celor goi, sănătate celor bolnavi, izbăvire celor robiți; liniște celor de pe mare,

liman bun celor înviforați, povățuitoare neostenită celor rătăciți, mergere ușoară celor călători, odihnă bună celor osteniți, acoperământ și scăpare celor asupriți; nădejde celor fără de nădejde, ajutătoare celor lipsiți; celor săraci bogăție neîmpuținată, celor întristați de-a pururea mângâiere, celor pe care nu-i iubește nimeni iubire cu smerenie; celor păcătoși mântuire către Dumnezeu; tuturor creștinilor ocrotire tare, ajutătoare nebiruită și folositoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: