Redactia.ro
Home » Monden » Călin Geambașu spune adevărul, la 15 ani de la divorț! I-a fost infidel Laviniei: «Amanta mea de atunci a făcut…»

Călin Geambașu spune adevărul, la 15 ani de la divorț! I-a fost infidel Laviniei: «Amanta mea de atunci a făcut…»

GALERIE FOTO (3) lavinia calin

Călin Geambașu, în vârstă de 45 de ani, a fost cuprins de nostalgie. Pe 28 octombrie, fosta sa soție, Lavinia, împlinește 40 de ani, iar artistul i-a transmis o declarație de dragoste la care nimeni nu s-ar fi așteptat. În plus, fiul lui Petre Geambașu a recunoscut public că i-a fost infidel Laviniei.

Călin Geambașu i-a fost infidel soției

Călin Geambașu și Lavinia au fost căsătoriți între anii 2002 și 2007. Ambii erau tineri, lipsiți de experiență, iar povestea lor de iubire nu a reușit să treacă testul timpului. Privind în urmă, Călin este cuprins de nostalgie, dar și de un mic regret: acela de a fi frânt inima unei femei care l-a iubit necondiționat. În mesajul pe care Călin l-a scris cu ocazia zilei de naștere a Lavinei, artistul a făcut o confesiune.

Motivul pentru care el și Lavinia s-au despărțit ar fi fost existența celei de-a treia persoane. Concret, Călin i-a fost infidel Lavinei.

„Puști fiind, am nesocotit iubirea necondiționată și nu i-am acordat înțelesul deplin, iar acest lucru reprezintă o greșeală. E drept, încă eram ciutani, așadar există circumstanțe atenuante pentru nepriceperea noastră, de aceea nu recomand nimănui să facă acest pas important la o vârstă prea fragedă, când deciziile majore se iau pripit, deși aburii iubirii sunt la cote înalte.

calin geambasu si lavinia
Călin Geambașu și Lavinia au fost căsătoriți între anii 2002 și 2007

Mulți greșim când luăm iubirea necondiționată ca pe un bun cuvenit de la sine. Și unele femei procedează așa și este la fel de greșit.  În România, au loc anual peste 20.000 de divorțuri (sunt statistici oficiale).

Călin a înșelat-o pe Lavinia cu Angelica Cadar

În 2007 ne-am încadrat și noi în această statistică rece, dar amanta mea de atunci (devenită ulterior logodnica mea și mama copilului meu) a făcut tot ce ”trebuia pentru a ghidona” lucrurile în direcția asta, știind că eu nu voiam în ruptul capului să devin ca Nero și să-mi înșel toată viața soția, trăind vieți paralele. Slăbiciunea mea avea ca substrat o intenție bună; intenția de a fi cât mai departe de zona minciunii prelungite.

Deși am decis să înaintez actele de divorț, în spatele acțiunii mele era și este în continuare mult respect și prețuire pentru singura femeie care mi-a devenit soție, Lavinia”, este o parte din mesajul pe care Călin Geambașu l-a scris.

Călin Geambașu nu a avut noroc în dragoste

Călin Geambașu și Lavinia au păstrat o relație de amiciție după divorț, iar Călin este nespus de fericit să observe femeia formidabilă în care s-a transformat cea care i-a fost alături timp de cinci ani. Lavinia este mămica unei fetițe pe care o iubește nespus și și-a refăcut viața după divorțul pașnic de Călin Geambașu.

calin si angelica cadar
Călin și Angelica s-au despărțit zgomots

Dacă pe plan profesional, Călin nu are motive să se plângă, din punct de vedere personal, situația nu a fost prea roz pentru el. Pe prima femeie pe care a iubit-o „a eliberat-o de responsabilitatea unei relații” pentru ca ea să-și poată urma aspirațiile artistice. De soție s-a despărțit din cauza infidelității, iar de Angelica Cadar, cea care l-a făcut mama unui băiețel, s-a despărțit cu scandal. Ambii și-au aruncat vorbe dure în spațiu public, iar legătura dintre ei este în continuare una precară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini