Redactia.ro
Home » Știri » Călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” a renunțat la viața monahală. Este incredibil cum arată acum

Călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” a renunțat la viața monahală. Este incredibil cum arată acum

Călugărița care a câștigat "Vocea Italiei" a renunțat la viața monahală. Sursă foto: Profimedia

Cristina Scuccia, călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” în 2014, este de nerecunoscut în prezent. Aceasta nu doar că a renunțat la viața monahală, dar a făcut și o transformare spectaculoasă, devenind o femeie senzuală și extrem de cochetă. Apariția sa recentă la o emisiune de televiziune din Spania a atras atenția tuturor, mai ales când a dezvăluit cu ce se ocupă acum.

Cum arată și cu ce se ocupă acum sora Cristina Scuccia

În 2014, sora Cristina Scuccia a captivat inimile italienilor și ale juriului de la „Vocea Italiei” cu interpretarea sa emoționantă a piesei „No One” de Alicia Keys. Vocea sa puternică și prezența scenică au fost remarcabile, iar momentul a devenit viral când juriul și-a întors scaunele și au descoperit că interpreta era o călugăriță. „Am un dar și am vrut să-l împărtășesc cu voi”, a spus atunci sora Cristina, câștigând concursul cu interpretarea finală a piesei „What a Feeling” din filmul Flashdance.

Pe atunci, Cristina Scuccia era măicuță la mănăstirea „Ursuline Sisters of the Holy Family” din Milano. În ciuda succesului obținut la „Vocea Italiei”, ea părea hotărâtă să rămână în slujba celor sfinte și să nu își transforme pasiunea pentru muzică într-o carieră. Însă, viața a avut alte planuri pentru ea.

Recent, Cristina Scuccia a apărut la emisiunea „Verissimo” din Spania și a uimit pe toată lumea cu noua sa înfățișare. Acum, ea este ospătăriță în Spania și a renunțat complet la veșmintele monahale. A apărut pe scenă machiată, coafată, îmbrăcată într-un costum roșu și încălțată cu pantofi cu toc, radiind de încredere și frumusețe.

„Schimbarea este un semn de evoluție”

Cristina Scuccia a vorbit deschis despre schimbările din viața sa. „Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine. Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna dificilă, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?”, a spus ea, potrivit The Guardian.

Cristina Scuccia a spus în emisiune că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după decizia de a renunța la viața monahală. „Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”.  Decizia de a părăsi viața monahală nu a fost una ușoară, dar cu ajutorul sprijinului psihologic, Cristina a reușit să depășească temerile și incertitudinile.

Cristina Scuccia nu a renunțat complet la pasiunea sa pentru muzică

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)


Astăzi, Cristina Scuccia se bucură de o nouă viață în Spania, unde lucrează ca ospătăriță și trăiește o existență mult diferită de cea monahală. Transformarea sa este cu adevărat remarcabilă, demonstrând că schimbarea este posibilă atunci când ai curajul să îți urmezi inima. Ea este un exemplu de forță și determinare, arătând că este posibil să îți schimbi complet traiectoria vieții și să îți găsești fericirea în noi direcții.

Reflectând asupra trecutului său, Cristina nu regretă anii petrecuți în mănăstire. Ea consideră acea perioadă ca fiind una de formare și dezvoltare personală, care a contribuit la cine este ea astăzi. Deși viața ei a luat o întorsătură neașteptată, experiențele din mănăstire i-au oferit o bază solidă de valori și credințe.

Deși acum este ospătăriță, Cristina Scuccia nu a renunțat complet la pasiunea sa pentru muzică. Ea continuă să cânte și să își dezvolte abilitățile vocale, visând în continuare la o posibilă carieră în muzică. Chiar dacă nu mai poartă hainele monahale, vocea sa rămâne la fel de impresionantă și puternică.

Cristina Scuccia, fosta călugăriță care a câștigat „Vocea Italiei”, este astăzi un simbol al curajului și al capacității de a te reinventa. De la viața monahală la o carieră în ospitalitate, drumul său a fost plin de provocări, dar și de realizări. Povestea ei este o lecție despre importanța de a-ți asculta inima și de a avea curajul de a face schimbări majore în viață. Cristina continuă să inspire prin exemplul său de forță și determinare, arătând că schimbarea poate aduce cu sine oportunități neașteptate și împliniri personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: