Redactia.ro
Home » Știri » Camionul în care au fost găsite cele 39 de cadavre era unul frigorific

Camionul în care au fost găsite cele 39 de cadavre era unul frigorific

Camionul în care au fost găsite cele 39 de cadavre, era unul frigorific

39 de cadavre au fost găsite într-un camion din Londra. Potrivit Asociației Transportului Rutier din Londra, camionul în care au fosy găsite cadavrele este unul frigorific.

Camionul în care au fost găsite cele 39 de cadavre era unul frigorific

Conform Digi24, consilierul delegat al Asociației Transportului Rutier din Londra, Richard Burnett, camionul în care se aflau cele 39 e cadavre, era unul frugorific.

Această tragedie ”evidenţiază pericolul pe care îl reprezintă mafiile care fac trafic cu imigranţi şi introduc ilegal (în alte ţări) persoane ascunse în camioane”, a mai spus Burnett.

Condițiile în care au fost găsite trupurile persoanelor sunt înfioratoare. Temperaturile ajung acolo la minus 25 de grade dacă se transportă produse congelate, iar acest lucru face ca un om să moară foarte rapid într=-un asemenea spatiu, explică specialiștii.

Richard Burnett este de părere că , şoferul ar fi ales această rută ocolitoare pentru că Cherbourg este un port cu volume mici de trafic. Iar aici controalele de securitate nu sunt la fel de riguroase ca la Coquelles sau Dover, unde în plus există şi aparate care detectează bătăi ale inimii şi se folosesc câini dresaţi.

39 de cadavre au fost găsite într-un camion din Londra

Poliția din Londra a fost contactată de serviciul de ambulanță după ce s-au descoperit în parcul industrial Waterglade din Eastern Avenue, Grays 39 de cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Presa din Marea Britanie susține că oamenii care au murit în camion ar fi victimele traficului de persoane sau migranți care au încercat să intre țara ilegal.

Șoferul camionului în vârstă de 25 de ani a fost arestat. Camionul era înmatriculat nu numerele de Bulgaria și a intrat în Anglia prin Holyhead, sâmbătă. Cele 39 de persoane aflate în camion, au fost declarate decedate. „Suntem în proces de identificare a victimelor. Totuşi, anticipez că ar putea fi un proces de lungă durată”, a spus comisarul şef Andrew Mariner.

Boris Johnson, premierul britanic și-a transmis condoleanțe și îngrijorarea în legătură cu cele 39 de cadavre descoperite într-un camion dintr-un parc din estul Londrei. „Sunt îngrozit de acest incident tragic din Essex”, a declarat Boris Johnson.

Citeste si:Șoferul TIR-ului care a luat foc în urma unui accident în Sibiu, a fost găsit mort de scafandri

Loading...