Redactia.ro
Home » Știri » Când apare sezonul 2 din The Haunting of Hill House: ce știm despre Bly Manor

Când apare sezonul 2 din The Haunting of Hill House: ce știm despre Bly Manor

the haunting of hill house

Sezonul al doilea din The Haunting of Hill House se va lansa anul acesta, însă nu va fi așa cum ne așteptam. Povestea se va muta complet de la familia Crain iar noile personaje vor explora o nouă locație, Bly Manor. Mike Flanagan, producătorul seriei, spune că realizarea celui de-al doilea sezon este în conformitate cu planul inițial, nu existând vreun decalaj din cauza pandemiei.

Povestea din noul sezon

„Povestea familiei Crain s-a terminat”, a spus regizorul Mike Flanagan. El este de părere că deși se puteau ramifica noi planuri narative din primul sezon, este de preferat să nu exploateze prea mult același subiect.

Primul sezon a fost inspirat de romanul lui Shirley Jackson din 1959, „Casa Bântuită” (The Haunting of Hill House), devenind unul dintre cele mai populare seriale horror atunci când a ajuns pe Netflix în 2018. De această dată, scenariștii au folosit ca bază romanul lui Henry James din 1898, „O Coardă Prea Întinsă” (The Turn of the Screw).

Romanul lui Henry James este despre o guvernantă care îngrijește doi copii într-un conac dintr-o zonă îndepărtată. La fel ca romanul folosit pentru primul sezon, și acesta reprezintă o lectură rapidă, așadar un sezon întreg va avea nevoie de multe artificii. O altă adaptare cunoscută a romanului este Ceilalți (The Others), filmul din 2001 în care joacă Nicole Kidman.

„Pentru fanii lui Henry James, o sa fie destul de nebunesc, iar pentru cei care nu sunt familiari cu operele lui, va fi incredibil de înfricoșător”, a spus Flanagan, adăugând că The Haunting of Bly Manor îi va speria pe spectatori mai mult decât primul sezon.

Ce actori se vor întoarce în sezonul al doilea

Victoria Pedretti și Oliver Jackson-Cohen, cei care îi jucau pe gemenii Nellie și Luke Crain, vor ocupa de această dată rolul guvernantei și al unui localnic din Bly Manor. Pe pagina de IMDb a noului sezon apare listat și actorul Henry Thomas, cunoscut pentru rolul din E.T (1982). Restul actorilor vor fi dezvăluiți treptat.

Data exactă a lansării va fi anunțată de Netflix, cel mai probabil cu o lună înainte ca noul sezon să fie disponibil pe platforma de streaming.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: