Redactia.ro
Home » Monden » Când începe sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”. Alexis Floyd se alătură serialului care a cucerit planeta

Când începe sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”. Alexis Floyd se alătură serialului care a cucerit planeta

Când începe sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”. Alexis Floyd se alătură serialului care a cucerit planeta
Actrița din „Inventând-o pe Anna”, Alexis Floyd, rămâne în Shondaland. Proaspăta vedetă s-a alăturat sezonului 19 din „Grey’s Anatomy” ca membră a serialului. Când începe sezonul 19 al serialului care a cucerit o planetă întreagă.

Alexis Floyd se alătură serialului „Anatomia lui Grey”

Alexis Floyd se alătură serialului „Grey’s Anatomy” pentru cel de-al 19-lea sezon al celebrei drame medicale de la ABC, scrie deadline.com. Floyd o va interpreta pe Simone Griffin, o nouă rezidentă în primul an de chirurgie la Grey Sloan. O persoană amuzantă, inteligentă, cu performanțe înalte și cu o dinamică familială complicată. A crescut în Seattle, dar nu și-a dorit niciodată să lucreze la Grey Sloan din cauza unei istorii personale dureroase cu spitalul.

Sezonul 18 din „Anatomia lui Grey” a lăsat fanii cu sufletul la gură

În finalul sezonului 18 din „Anatomia lui Grey”, programul de predare de la Grey Sloan a fost închis, spitalul fiind rugat să o ia de la capăt și să îl reconstruiască. Mișcarea i-a trimis pe actualii rezidenți în chirurgie de la Grey Sloan să își facă bagajele.
Floyd, cântăreață, coregrafă și actriță de scenă și de film, cu o diplomă de teatru muzical obținută la Carnegie Mellon, a atras atenția pentru prima dată cu rolul său din cel de-al treilea sezon al serialului „The Bold Type de la Freeform”.
Momentul care i-a deschis cariera lui Floyd a venit în 2019, când, lucrând ca portar la un studio de yoga din New York City în timp ce se ocupa de actorie, a trimis o casetă de audiție pentru Inventing Anna pentru a juca rolul lui Neff, versiunea fictivă a lui Neffatari Davis, un portar la hotelul 11 Howard din New York care s-a împrietenit cu oaspetele frecvent – și infama escroacă – Anna Delvey. Floyd a obținut rolul în serialul limitat de mare succes de pe Netflix, creat și produs de creatoarea și producătoarea executivă a serialului Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes. Atât Inventing Anna, cât și Grey’s Anatomy provin de la bannerul de producție Shondaland al lui Rhimes. Grey’s Anatomy este produs de ABC Signature.

„Grey’s Anatomy”, serialul care a cucerit lumea

„Grey’s Anatomy”, la fel ca tot canonul Shondei, este un serial care redefinește genul și care rămâne magistral angajat în diversitate, relevanță și vulnerabilitate”, a declarat Floyd. „Să mă alătur distribuției în cel de-al 19-lea sezon este o onoare incomensurabilă și, pur și simplu, va fi foarte distractiv.”
Floyd, care a jucat în afara Broadway-ului în „If Sand Were Stone” la Theatre Row, „Mitad Del Mundo” la LaMama Theatre și „Wanderlust” la Ice Factory Theatre, a apărut, de asemenea, în lungmetrajul „Life’s Poison”, în regia lui Malcolm D. Lee. Ea este reprezentată de WME, Industry Entertainment și Johnson Shapiro Slewett & Kole.

Când începe sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”

Primele 18 sezoane din „Grey’s Anatomy” sunt difuzate în prezent pe Netflix. Grey’s Anatomy revine cu sezonul 19 pe 6 octombrie, difuzat de ABC în SUA. În Marea Britanie, sezoanele 1-17 sunt difuzate în streaming pe Disney+, în timp ce sezonul 18 este disponibil prin Sky Witness și NOW. Pentru România, data lansării sezonului 19 urmează să fie anunțată.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: