Redactia.ro
Home » TV » Când se va difuza „România are ROAST”, noul show marca Antena 1

Când se va difuza „România are ROAST”, noul show marca Antena 1

GALERIE FOTO (2)

În această seară, de la 20.30, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți pornesc călătoria prin țară la România are Roast. Oltenia și Moldova sunt primele regiuni geografice vizitate de cele două echipe în primul episod al celei mai noi emisiuni de la Antena 1.

Micutzu va da startul sezonului de roast, în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți să ia la roast toate regiunile României. „E timpul să unim prin roast Moldova, Muntenia, Bucovina, Dobrogea, Oltenia, Banatul, Transilvania, Crișana și Maramureșul”, a spus prezentatorul emisiunii, Micutzu. Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au străbătut țara în lung și-n lat, iar în această seară se reunesc pentru prima dată în platoul România are Roast pentru a glumi pe seama obiceiurilor și experiențelor pe care le-au avut în călătoria lor.

Prima ediție România are Roast este construită în jurul regiunilor Oltenia și Moldova. Pentru a câștiga punctele oferite în deplasare, Marmotele vesele au avut de descoperit cele șapte minuni ale Olteniei, iar Pârșii Circumspecți minunile Moldovei. Trimișii lui Micutzu prin țară, Rikito Watanabe și Andrei Ungureanu, împreună cu jurații speciali ai fiecărei probe, au oferit puncte echipelor în funcție de cât de bine s-au descurcat la îndeplinirea misiunii. Întorși în platou, concurenții celor două echipe vor fi introduși în atmosfera specifică sărbătorilor românești de Loredana și invitații săi care vor interpreta live cele mai cunoscute melodii fiind acompaniați de orchestra Agurida.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: