Redactia.ro
Home » Știri » Când se va lansa programul „Litoralul pentru toți” 2024. Unde te poți caza cu doar 35 de lei pe noapte

Când se va lansa programul „Litoralul pentru toți” 2024. Unde te poți caza cu doar 35 de lei pe noapte

Începe Litoralul pentru toți

Potrivit FPTR, prețurile din cadrul programului „Litoralul pentru toți” sunt cu până la 70% mai mici decât cele practicate în vârful sezonului estival. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program pentru a oferi turiștilor posibilitatea de a se bucura de o vacanță la mare la prețuri accesibile.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea noii ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 31 mai și 20 iunie. Turiștii vor avea posibilitatea să se cazeze în hotelurile din stațiunile de pe litoralul românesc la tarife începând de la doar 35 de lei pe noapte de persoană.

Participarea unităților de cazare

Până acum, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR estimează că până la începutul programului, peste 100 de hoteluri se vor înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi.

În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Care sunt beneficiile programului

Programul „Litoralul pentru toți” a demonstrat, de-a lungul anilor, că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul acestui program este de a oferi oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. Programul se adresează atât familiilor, cât și persoanelor singure care doresc să petreacă câteva zile de relaxare la malul mării.

Programul „Litoralul pentru toți” acoperă toate stațiunile de pe litoralul românesc, de la Mamaia și Eforie Nord până la stațiunile mai mici și mai puțin cunoscute. Fiecare stațiune are farmecul ei, iar turiștii au posibilitatea de a alege locul care li se potrivește cel mai bine.

  1. Mamaia – Cunoscută pentru viața sa de noapte vibrantă și plajele largi, Mamaia este una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc. Hotelurile de aici oferă o gamă largă de servicii și facilități pentru toate gusturile.
  2. Eforie Nord și Eforie Sud – Aceste stațiuni sunt renumite pentru tratamentele balneare și oferă o atmosferă mai liniștită și relaxantă. Aici, turiștii pot beneficia de băi de nămol și alte tratamente terapeutice.
  3. Costinești – Cunoscută drept stațiunea tineretului, Costinești atrage anual mii de tineri datorită atmosferei sale pline de viață și a evenimentelor muzicale și culturale.
  4. Vama Veche – Destinația preferată a celor care doresc o vacanță boemă, Vama Veche oferă o atmosferă unică, nonconformistă, cu petreceri pe plajă și muzică live.
  5. Neptun și Olimp – Aceste stațiuni oferă un mediu mai exclusivist, cu hoteluri de lux și plaje mai liniștite. Sunt ideale pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru elegant.

Cum să beneficiezi de programul „Litoralul pentru toți”

Pentru a beneficia de reducerile oferite prin programul „Litoralul pentru toți”, turiștii trebuie să facă rezervări direct la hotelurile participante sau prin intermediul agențiilor de turism partenere. Este recomandat să se facă rezervări din timp, deoarece locurile disponibile sunt limitate și cererea este mare.

FPTR intenționează să continue și să extindă programul „Litoralul pentru toți” în anii următori, pentru a oferi și mai multe oportunități de vacanță accesibile. Planurile includ atragerea unui număr și mai mare de hoteluri participante și diversificarea ofertelor pentru a satisface nevoile și preferințele tuturor turiștilor.

Programul „Litoralul pentru toți” 2024 oferă o oportunitate excelentă pentru românii care doresc să se bucure de o vacanță la mare la prețuri accesibile. Cu tarife începând de la doar 35 de lei pe noapte, turiștii pot alege dintre numeroase opțiuni de cazare în stațiunile de pe litoralul românesc. Fie că preferi agitația din Mamaia, liniștea din Eforie sau atmosfera boemă din Vama Veche, programul „Litoralul pentru toți” îți oferă șansa de a petrece câteva zile de relaxare la malul mării fără să îți golești buzunarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: