Redactia.ro
Home » TV » Când se vor difuza fimele „Singur acasă” 1 și 2. Pe ce post le vor putea urmări telespectatorii

Când se vor difuza fimele „Singur acasă” 1 și 2. Pe ce post le vor putea urmări telespectatorii

Luna decembrie este sinonimă cu atmosfera de sărbătoare, iar un element esențial al acestui anotimp festiv îl reprezintă filmele din seria „Singur Acasă”. Ei bine, tradiția continuă și anul acesta, cu un maraton de filme care va avea loc în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Când se vor difuza fimele „Singur acasă” 1 și 2

Deja a 19-a oară când telespectatorii sunt invitați să intre în lumea magică a lui Kevin McCallister, un copil plin de haz care se confruntă cu cele mai amuzante și neașteptate aventuri în preajma Crăciunului.

Sâmbătă, pe 16 decembrie, de la ora 20:00, toată familia se poate aduna în jurul televizorului pentru a urmări „Singur Acasă” (Home Alone). În acest prim film din serie, Kevin McCallister și familia sa numeroasă se pregătesc de o vacanță la Paris pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Cu toate acestea, din cauza numărului mare de membri ai familiei, Kevin este uitat acasă de către mama sa, care își dă seama de acest lucru abia când este în avion. Așa că micul Kevin rămâne în urmă și se bucură de independența sa temporară. Cu toate acestea, lucrurile se complică atunci când doi hoți decid să jefuiască casa în Ajunul Crăciunului. Kevin trebuie să își folosească ingeniozitatea și inteligența pentru a-i înfrunta pe infractori și a-și apăra locuința.

Pe ce post le vor putea urmări telespectatorii

Pe 23 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii aventurilor lui Kevin în „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (Home Alone 2: Lost in New York). De această dată, familia McCallister se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă în Florida, iar Kevin nu este uitat acasă. Cu toate acestea, o serie de coincidențe îl fac să ajungă din greșeală în New York. Aici, Kevin se confruntă din nou cu hoții, dar și cu provocări amuzante și neașteptate. Totul se desfășoară într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din New York, Plaza, iar Kevin trebuie să fie din nou ingenios pentru a-și înfrunta adversarii.

Deci, amintiți-vă, maratonul de filme „Singur Acasă” este în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la PRO TV. Este o oportunitate minunată de a vă bucura de atmosfera de Crăciun și de aventurile amuzante ale lui Kevin McCallister în luna decembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: