Redactia.ro
Home » Monden » Când și unde va fi înmormântată Dana Rotariu. Iosif Rotariu și fetița lor, Kassandra, sunt distruși de durere

Când și unde va fi înmormântată Dana Rotariu. Iosif Rotariu și fetița lor, Kassandra, sunt distruși de durere

Doliu în lumea filmului.

Kassandra, fiica adoptată de Iosif și Dana Rotariu, a transmis un mesaj emoționant și sfâșietor după ce și-a pierdut mama adoptivă. Tânăra de 18 ani, care a trecut prin suferințe greu de imaginat în copilărie, este acum îndurerată de pierderea celei care i-a oferit o nouă șansă la viață. Dana Rotariu, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 60 de ani, lăsând în urmă o familie profund afectată.

Drama tinerei Kassandra: De la suferință la o nouă viață

Kassandra a ajuns în familia Rotariu la vârsta de 4 ani, după ce a fost abandonată și maltrată de familia biologică. Bunica ei biologică, într-un gest de cruzime extremă, a aruncat-o de la etajul trei, în încercarea de a scăpa de ea. Suferind multiple traumatisme și chinuri greu de imaginat, Kassandra a fost salvată de Iosif și Dana Rotariu, care i-au oferit o viață mai bună și plină de iubire.

În ciuda trecutului dureros, Kassandra a crescut într-un mediu iubitor și protector, datorită eforturilor neobosite ale părinților săi adoptivi. Dana și Iosif Rotariu au investit resurse considerabile și și-au dedicat timpul și energia pentru a-i oferi tinerei o copilărie fericită și o educație adecvată. Însă, fericirea acestei familii a fost umbrită de boala necruțătoare a Danei.

Din păcate, mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, a scris Kassandra într-un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Mesajul tinerei reflectă durerea profundă și pierderea uriașă pe care o simte după moartea mamei sale adoptive.

Lupta Danei Rotariu cu cancerul

Dana Rotariu a fost diagnosticată cu cancer anul trecut și a fost supusă unei intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon. Ulterior, a continuat tratamentul cu citostatice, dar, din nefericire, celulele canceroase s-au extins la plămâni. În ciuda eforturilor medicilor și a sprijinului necondiționat al familiei, Dana Rotariu a pierdut lupta cu boala duminică, 26 mai 2024.

Soțul ei, Iosif Rotariu, a fost alături de ea în fiecare moment, susținând-o moral și emoțional. Pierderea Danei a fost un șoc pentru toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pentru curajul și determinarea sa. Ea a fost nu doar o soție devotată și o mamă iubitoare, dar și un exemplu de rezistență și demnitate în fața adversităților.

Detalii despre înmormântarea Danei Rotariu

Kassandra a anunțat pe rețelele de socializare detalii despre ceremonia de înmormântare a mamei sale adoptive. Trupul neînsuflețit al Danei Rotariu a fost depus la capela din Cimitirul Eroilor, Calea Lipoveni, unde cei care doresc să-și ia rămas bun de la ea sunt așteptați să participe la slujba de înmormântare.

Corpul neînsuflețit al mamei mele, Dana Rotariu, va fi depus la Capela ‘Păștea stanga’, Cimitirului Eroilor din Calea Lipoveni, la ora 15. Înmormântarea va avea loc marți, 28 mai 2024, ora 13”, a anunțat Kassandra.

Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o pe Dana sunt așteptați să își exprime ultimele omagii și să o conducă pe ultimul drum. Atmosfera este una de profundă tristețe, dar și de recunoștință pentru viața și iubirea pe care Dana Rotariu le-a împărtășit cu cei din jurul ei.

Un exemplu de curaj și iubire

Viața Danei Rotariu și dedicarea sa față de familia adoptivă au lăsat o amprentă de neșters. Prin gestul lor de a adopta și a îngriji o fetiță maltratată, Dana și Iosif Rotariu au demonstrat ce înseamnă adevărata iubire și compasiune. Kassandra, care a trecut de la suferință la o viață plină de iubire, este acum o tânără puternică, dar profund îndurerată de pierderea mamei sale adoptive.

Pierderea Danei Rotariu este resimțită nu doar de familie, ci și de toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o. Mesajul sfâșietor al Kassandrei reflectă durerea și golul lăsat în inimile celor care au iubit-o pe Dana. Totodată, este un apel la compasiune și solidaritate în aceste momente grele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: