Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreața din România care a fost la un pas de a muri. I-a explodat mașina în timp ce se deplasa alături de fiul, de opt ani, și de soț

Cântăreața din România care a fost la un pas de a muri. I-a explodat mașina în timp ce se deplasa alături de fiul, de opt ani, și de soț

Elvira Tănasie a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu ceva timp.

O artistă cunoscută din România, Elvira Tănasie, a trăit un moment extrem de periculos atunci când mașina sa a luat foc în timpul mersului, iar ulterior a explodat. Evenimentul a avut loc în timp ce cântăreața se îndrepta spre un restaurant pentru a susține un concert, iar fumul a început să iasă din vehicul.

Cântăreața din România care a fost la un pas de a muri

Elvira Tănasie, renumită interpretă de muzică populară din Oltenia, se afla în mașină împreună cu soțul și fiul ei în vârstă de 8 ani. Inițial, au simțit miros de fum, iar partenerul său a presupus că acesta venea de la exterior, prin sistemul de ventilație. Cu toate acestea, când fumul a început să iasă din torpedou, artista a solicitat oprirea imediată a mașinii.

La scurt timp după ce au părăsit vehiculul, mașina, veche de mai bine de 12 ani, a explodat. „Într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat totul. A tras pe dreapta și în momentul ăla am văzut un foc mare pe sub torpedou. Am sărit, am scos copilul din mașină, soțul a încercat să mai salveze ceva. Ne-au ars acte, tot… Cum am sărit din mașină și am fugit în spate, mașina a bubuit,” a declarat Elvira Tănasie pentru starpopular.ro.

I-a explodat mașina în timp ce se deplasa alături de fiul, de opt ani, și de soț

Focul a fost stins de pompierii care au intervenit la fața locului, împiedicând tragedia să ia o turnură și mai gravă. Elvira Tănasie și familia sa au scăpat nevătămați, dar evenimentul a lăsat urme adânci, mai ales că mașina artistei a explodat la scurt timp după evacuarea lor.

Artista a dezvăluit că mașina a ars în totalitate, iar actele și bunurile personale au fost distruse de incendiu. Totuși, cel mai tulburător aspect a fost reacția oamenilor din jur în momentele critice. Elvira Tănasie a mărturisit că a fost dezamăgită de lipsa de reacție a oamenilor care o ocoleau și claxona continuu să se dea la o parte, în loc să oprească și să ofere ajutor.

„Cred că e urât să spun că m-a scârbit, credeam că noi, românii, suntem frați și la necaz sărim. Nu pot să spun prin ce am trecut când am sărit în stradă, cu un copil de mână, și ridicam mâinile în sus implorând să oprească cineva să ne ajute. Toți mă ocoleau și mă claxonau să mă dau la o parte. Nimeni n-a oprit, râgușisem de la cât am țipat,” a adăugat Elvira Tănasie.

Care a fost cauza incendiului

Cauza aparentă a incidentului a fost legată de reparațiile efectuate la sistemul de ventilare al mașinii, la un service auto din Vâlcea, fără a primi un bon fiscal pentru aceste lucrări. Pompierii au informat-o pe artistă că aceste reparații ar putea fi cauza defecțiunilor care au condus la explozia mașinii. Elvira Tănasie face un apel către toți conducătorii auto să evite proceduri neprofesioniste și să solicite întotdeauna documentația corespunzătoare pentru orice reparații efectuate la autovehiculele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: