Redactia.ro
Home » Știri » Cântărețul de muzică populară care a încercat să-și încheie socotelile cu viața în timpul unui videocall cu soția

Cântărețul de muzică populară care a încercat să-și încheie socotelile cu viața în timpul unui videocall cu soția

Un cântăreț de muzică populară originar din Gorj a încercat să se sinucidă în grădina tatălui său din localitatea Iezureni, chiar în timpul unui apel video cu soția sa.

Cântărețul de muzică populară care a încercat să-și încheie socotelile cu viața

Gică Giurcă, cunoscut artist de muzică populară din Târgu-Jiu, a încercat să se sinucidă, afectat fiind de o profundă decepție în viața sa personală. El a fost descoperit de vecinii săi, care au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Depresia îl copleșise pe Giurcă, în special după ce soția sa a decis să pună capăt relației lor și să plece cu cele două fiice pe care le aveau împreună. Acest gest i-a afectat profund, mai ales că era extrem de atașat de cele două fetițe. În momentul tentativii sale de sinucidere, el se afla într-un apel video cu soția sa, care a asistat neputincioasă la acest episod tragic. Norocul a făcut ca vecinii să intervină rapid și să îi salveze viața, reușind să îl elibereze din ștreangul care îi amenința existența.

Cântărețul e în stare gravă

După resuscitarea efectuată de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, cântărețul a fost transportat la spital, unde se află într-o stare gravă, fiind necesară intubația pentru a-i asigura respirația. Giurcă a transmis un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook, în care și-a cerut iertare de la cei pe care i-ar fi putut răni cu gestul său disperat.

Artistul era cunoscut pentru prestațiile sale frecvente la diverse evenimente, iar cu doar câteva zile înainte de incident, susținuse o reprezentație. Prietenii și cunoscuții săi sunt profund șocați de această întâmplare tragică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini