Redactia.ro
Home » Știri » Card STB pentru pensionari. Cum se intră în posesia lui

Card STB pentru pensionari. Cum se intră în posesia lui

Elevii din Bucureşti vor benefica de abonamente gratuite STB

Pensionarii din București care călătoresc cu transportul în comun trebuie să știe că există un card special pentru ei. Aflați, așadar, care sunt pașii pentru a intra în posesia lui.

Card STB pentru pensionari

Dacă sunteți pensionari și locuiți în Capitală, trebuie să știți că trebuie să obțineți un card STB special. Reprezentanții de la Societatea de Transport București au precizat modalitățile prin care pensionarii pot intra în posesia cardului de transport. Pașii sunt extrem de simpli.

Cum intri în posesia cadrului STB pentru pensionari

Documentele pensionarului trebuie depuse la centrele de vânzare din stațiile de tramvai sau autobuz. Pentru a evita aglomerarea centrelor de vânzare și a permite altor categorii de călători să își încarce cardurile în mod operativ, STB recomandă pensionarilor să depună documentele pentru card la oricare dintre centrele de vânzare, în intervalul orar 10.00-14.00, în fiecare zi.

Astfel, până la eliberarea cardurilor, pensionarii vor putea călători în continuare pe baza ultimului talon de pensie și a actului de identitate.

Ce documente sunt necesare pentru a intra în posesia cadrului STB pentru pensionari   

Documentele de care aveți nevoie sunt: formularul existent pe site-ul STB SA sau la centrele de vânzare, completat, precum și copii ale talonului de pensie și actului de identitate.

Datele trimise sunt necesare pentru stabilirea persoanei care beneficiază de acest drept în relația cu Casa Națională de Pensii.

Așadar, sunt așteptate la centrele de vânzare, cu documentele necesare, persoanele pensionate la limită de vârstă, cu stagiul complet, urmând ca celelalte categorii de pensionari să fie anunțați în legătură cu procedura utilizată într-o etapă ulterioară, pe care STB o va anunța în mod public.

Până la eliberarea cardurilor, toți pensionarii vor putea călători în continuare pe baza ultimului talon de pensie și a actului de identitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: