Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost, de fapt, motivul scandalului dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul ei iubit. Avocatul cântărețului grec a spus tot

Care a fost, de fapt, motivul scandalului dintre Adriana Bahmuțeanu și fostul ei iubit. Avocatul cântărețului grec a spus tot

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit acum ceva timp, după o relație lungă. S-a zvonit faptul că vedeta de la noi ar fi fost agresată de fostul ei partener de viață. De fapt, lucrurile ar fi stat altfel.

Ce spune avocatul fostului iubit al Adrianei Bahmuțeanu

Avocatului bărbatului de origine greacă susține că nu a fost vorba despre nicio agresiune. Acesta a declarat pentru Antena Stars că ordinul de protecție provizoriu a fost dat ca urmare a declarației formulată de vedetă. Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos au ajuns în instanță, în urma declarațiilor făcute de vedetă potrivit cărora ar fi fost agresată de către iubitul grec. Lucrurile nu ar fi stat tocmai așa, după cum a spus la un post de televiziune avocatul grecului.  În plus, cererea de prelungire a ordinului de protecție cerut de vedeta TV a fost respinsă.

Avocatul cântărețului, Cristian Bala, a vorbit la Antena Stars despre faptul că cererea de prelungire a ordinului de protecție a fost respinsă, iar acest lucru s-a întâmplat după ce, în primă fază, Adriana Bahmuțeanu a avut un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Adriana Bahmuțeanu nu ar fi fost agresată

După ce întreaga situație ar fi fost analizată, s-ar fi ajuns la concluzia că Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către cântărețul de origine greacă.

În momentul acesta s-a soluționat cererea de prelungire formată de către Parchet pentru doamna Bahmuțeanu, desigur că a fost respinsă. Situația e una clară, în sensul că a existat o declarație inițială formulată de dumneaei. Doamna Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație inițial, poliția s-a deplasat la fața locului, poliția emite un ordin de protecție provizoiu, după completarea unei documentații specifice, iar ulterior se formulează de către Parchet în mod legal cerearea de prelungire a acestei măsuri de protecție, care în cazul de față nu s-a prelungit, Instanța de Judecată a respins cererea Parchetului formulată de doamna Bahmuțeanu, căci în realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, nu a existat nicio amenințare, cam așa este situația”, a spus avocatul lui Nikos Papadopoulos, pentru sursa citată.

Avocatul lui Nikos Papadopoulos a mai declarat că toată cearta dintre vedetă și cântăreț ar fi pornit de la bani. Mai exact, grecul i-ar fi dat cu împrumut jurnalistei bani, trimiși prin bancă. Avocatul susține că există dovezi în acest sens. Avocatul Cristian Bala susține că Nikos Papadopoulos nu a avut niciodată probleme cu legea și că nu are antecedente penale

Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea. Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut”, a declarat avocatul lui Nikos Papadopoulos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: