Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost primul salariu încasat de Andreea Esca? Ce și-a permis să cumpere cu ei

Care a fost primul salariu încasat de Andreea Esca? Ce și-a permis să cumpere cu ei

Andreea Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de știri de la Pro TV, a povestit pentru prima dată despre primul salariu pe care l-a primit și pe ce l-a folosit. Vedeta a creat în decursul anilor mai multe discuții despre câți bani câștigă. Oamenii sunt curioși de suma pe care aceasta o încasează pe lună și dau cu presupusul cu fiecare ocazie.

Câți bani a câștigat la început Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, iar salariul ei se presupune că ajunge la sume colosale. În decursul anilor, oamenii au fost intrigați să știe cât câștigă aceasta, însă nu au aflat niciodată.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță într-o ediție aniversară, Andreea Esca a vorbit despre primul ei salariu, dezvăluind cea făcut cu primii bani câștigați. Vedeta a dezvăluit că suma pe care a primit-o prima dată la salariu a fost de 100 lei. Aceasta era în liceu și a câștigat primii bani după ce a fost aleasă să facă figurație într-un film. Primii bani i-a cheltuit pe o pereche de cercei și ”nu regretă deloc”.

”Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a spus Andreea Esca.

De ce nu vorbeste Andreea Esca despre salariul ei

Andreea Esca a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre salariul pe care îl încasează de la Pro TV. Aceasta prezintă știrile orei 19:00 de luni până vineri și este de ani de zile pe ecrane. Oamenii au fost curioși să afle câți bani îi intră vedetei în fiecare lună.

Prezentatoarea a recunoscut totuși că urăște să fie întrebată cât primește salariu, iar din acest motiv nu a dezvăluit niciodată acest secret. De asemenea, Andreea Esca a dezmințit cu fiecare ocazie informațiile care apăreau în presă conform cărora vedeta încasa pe lună zeci de mii de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: