Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost ultimul mesaj al Ioanei, soția primarului din Boțești, înainte de a-și pune capăt zilelor. Urarea pentru copii și soț

Care a fost ultimul mesaj al Ioanei, soția primarului din Boțești, înainte de a-și pune capăt zilelor. Urarea pentru copii și soț

Tragedie greu de înțeles astăzi, la Boțești, Argeș. O mamă a trei copii, soție de primar, și-a pus capăt zilelor la doar 32 de ani. Tânăra ar fi suferit de depresie și-ntr-un moment critic s-a spânzurat. Iată care a fost ultimul mesaj postat de aceasta pe rețelele de socializare!

Care a fost ultimul mesaj al Ioanei Laura înainte să se sinucidă

Mamă a trei copii, angajat model și soție de primar, nimic nu ar fi trădat suferința ascunsă a Ioanei Laura. Nici măcar ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare nu a trădat intențiile tinerei de a-și pune capăt zilelor. Cu o doar o zi înainte de a fi găsită spânzurată în propria casă, Ioana Laura postase un mesaj plin de dragoste pentru copiii, dar și soțul său, sărbătoriți de Sfinții Mihai și Gavriil.

„La mulți ani dragii mei cu multa sănătate. ❤️”, este mesajul care a însoțit două fotografii în care apar doi dintre cei trei copii ai cuplului și o alta cu Ioana Laura și soțul ei, primarul din Boțești. O postare, de altfel, plină de iubire, care nu ar fi dat de gândit la ceea ce avea să urmeze.

Cum a murit Ioana Laura, soția primarului din Boțești

Amintim că Ioana Laura, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită fără suflare în interiorul casei sale. Aceasta se spânzurase atunci când nici copii și nici soțul nu erau acasă. Momentan, nu se știu detalii referitoare la moartea sa.

Un apropiat a mărturisit, însă, pentru anchetatori că tânăra suferea de depresie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: