Redactia.ro
Home » TV » Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Laurei Cosoi, înainte să moară? Vedeta a izbucnit în lacrimi, în direct

Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Laurei Cosoi, înainte să moară? Vedeta a izbucnit în lacrimi, în direct

GALERIE FOTO (2)

Laura Cosoi nu poate trece peste durerea pierderii tatălui. Actrița a izbucnit în lacrimi, în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune, atunci când a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său. 

 

Care au fost ultimele cuvinte ale tatălui Laurei Cosoi, înainte să moară?

Marius Cosoi, tatăl Laurei Cosoi, a murit în luna noiembrie 2020, după ce a pierdut lupta cu COVID-19. Actrița a fost marcată profund de pierderea tatălui și pare că nu poate trece peste această suferință.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Laura Cosoi a vorbit despre tatăl ei, pe care continuă să îl divinizeze chiar și după moarte. La un moment dat, Laura Cosoi nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, în direct. Vedeta a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său, înainte de moarte. Marius Cosoi i-a mulțumit pentru tot fiicei sale, iar vedeta i-a cerut să asculte de sfatul emdicilor pentru a se face bine.

”Ultima dată, am vorbit cu el pe FaceTime și îi mulțumesc colegului de salon care ne-a ajutat enorm. Mi-a mulțumit pentru tot, iar eu i-am spus să fie ascultător și să facă ce îi spun medicii. Mi-a zis că vom vedea ce va fi și cam atât! Am crezut că pot să vin să vorbesc despre asta, dar se pare că…”, a declarat laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni TV, fiind vizibil afectată de moartea tatălui.

Deși au trecut trei luni de la acest moment, Laura Cosoi a mărturisit că nu poate concepe că acest lucru s-a întâmplat, mai ales că, după cum mărturisește vedeta, tatăl ei era un om puternic.

”A fost o perioada foarte grea, nici mie nu mi vine sa cred ca s-a intamplat, tatal meu era foarte puternic, am sarbatorit impreuna botezul Verei si totul a fost ca un traznet. Era diabetic. Eu eram foarte stresata cu tata in perioada covid-ului, pentru ca tata suferea de diabet si in luna martie nu avea atata grija, poate. Mereu cand vorbeam la telefon mi se parea ca nu intelege ca pentru el ar fi ceva de netratat daca s-ar imbolnavi. Pe 17 decembrie m-a sunat si mi-a spus ca a facut testul si ca a iesit pozitiv. Parea asimptomatic, nu avea febra. Au luat si fratii mei mai mici. Într-o zi de luni am stabilit sa il internam. Marti era in spital la Iasi. De unde parea un asimptomatic, starea lui s-a degradat. L-am adus in Bucuresti”, a mai explicat artista.

Într-o retrospectivă cu privire la anul 2020, Laura Cosoi a mărturisit că pierderea attălui ei a reprezentat cel mai greu moment pentru ea.

„Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și deși timpul trece dorul crește! Nu există clipă să nu mă gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este! Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine!”, a mai spus actrița.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: