Redactia.ro
Home » Monden » Care este adevărata diferenţă de vârstă dintre Marius Elisei, fostul Oanei Roman, şi actuala lui iubită

Care este adevărata diferenţă de vârstă dintre Marius Elisei, fostul Oanei Roman, şi actuala lui iubită

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

Marius Elisei şi-a refăcut viaţa. A lăsat în trecut relaţia cu Oana Roman şi a găsit o nouă parteneră. Gurile rele spun că fata femeia ar fi cu mult mai mare decât el, însă, în realitate, diferenţa de vârstă nu e atât de colosală.

Bărbatul are numai cuvinte de laudă față de noua lui parteneră, între ei fiind o diferență de vârstă care se pare că nu contează pentru el.

Are o nouă relaţie, de 3 săptămâni

Marius Elisei a spus că a început noua relație în urmă cu 3 săptămâni, de pe data de 6 septembrie, însă că s-au văzut pentru prima dată în urmă cu ani buni, în anul 2003, prin prisma locului de muncă.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie”, a spus bărbatul.

E mai mic cu 3 ani decât ea

Între noua iubită și Marius Elisei există o diferență de vârstă, ea având în jur 40 de ani, iar el 37 de ani. Se pare că femeia n-a mai fost căsătorită niciodată şi nici copiii n-are.

„Atât eu cât și am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată.

Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai punctat Marius Elisei.

Comform apropiaţilor cuplului, noua iubită a lui Marius Elisei lucrează în domeniul medical și iubește foarte mult copiii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: