Redactia.ro
Home » Monden » Care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu, la 10 ani după divorțul de Iulia Albu? Nimeni nu a știut până acum ce îl macină, de fapt: „Îmi pare rău că i-am lăsat …”

Care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu, la 10 ani după divorțul de Iulia Albu? Nimeni nu a știut până acum ce îl macină, de fapt: „Îmi pare rău că i-am lăsat …”

Care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu

Iată care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu, la 10 ani după divorțul de Iulia Albu! Nimeni nu a știut până acum ce îl macină, de fapt !

Care este cel mai mare regret al lui Mihai Albu, la 10 ani după divorțul de Iulia Albu

Invitat recent la emisiunea „În Oglindă”, gazduită de Mihai Ghiță, celebrul designer Mihai Albu și-a deschis sufletului și a vorbit fără ezitări despre viața sa, despre momentele fericite, dar și cele dificile. Mihai Albu a vorbit sincer despre unele dintre cele mai încercate perioade din viața sa. Designerul a discutat despre divorțul său de Iulia Albu, dezvăluind și cel mai mare regret al său.

Mihai Albu: „Îmi pare rău că i-am lăsat…”

Mihai Albu a mărturisit sincer că regretă decizia de a-i lăsa fostei soții numele, o mișcare care acum îi provoacă disconfort și resentimente. „Îmi pare rău că i-am lăsat numele”, a afirmat el, adăugând că a fost „o strategie a ei” și că a fost de acord ca să aibă același nume cu fiica lor, Mikaela.

Deși cei doi au divorțat amiabil și negocierile au mers bine la notar, Mihai acum simte că a fost o greșeală să-i lase numele fostei sale soții. Îngrijorările cu privire la modul în care numele este folosit în presă și asocierea continuă cu el l-au făcut să își exprime dezamăgirea:

„Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut. S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele, ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.

Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele. La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci, la ce îi folosește?!

Eu nu aș fi păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic. Motivul a fost că vrea să aibă același nume ca fetița noastră. Cu siguranță a avut și o strategie de a păstra numele.

Eram cunoscut și, bineînțeles, că i-a fost folosit. Motivul real pentru care am divorțat a fost că avea o găină, un an am stat cu ea și a fost prea mult. Glumesc!

Atitudinea ei, încercatul ăsta de a ieși în evidență… Nu neapărat au fost certuri sau a treia persoană, pur și simplu nu ne-am mai înțeles. Viața mea a fi fost diferită dacă nu mă căsătoream cu ea. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador, nu regret că ne-am căsătorit”, a declarat Mihai Albu, în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

Mihai Albu, despre motivul divorțului de Iulia Albu

Unul dintre subiectele abordate în dialogul lor a fost divorțul de Iulia Albu, mama fiicei sale, care a fost un subiect mediatizat intens în presa mondene acum câțiva ani.

Mihai Albu a dezvăluit că problemele în relația lor au început să apară în momentul în care fosta sa soție a decis să adopte un animal bizar de companie: o găină. Acest lucru a deranjat designerul, deoarece a simțit că modul în care Iulia Albu a ales să se prezinte în spațiul public s-a schimbat, iar ambiția ei a devenit din ce în ce mai importantă, lăsându-l să se întrebe dacă acest lucru a depășit importanța scopului comun al relației lor de a fi soție și soț.

În cele din urmă, divorțul a fost inevitabil, iar Mihai Albu a ales să vorbească deschis despre aceste aspecte, arătând că relațiile pot fi complicate și că este important să existe o comunicare sinceră și deschisă pentru a depăși provocările vieții.

„Da, clar, de asta am și divorțat. Ăla a fost motivul divorțului din punctul meu de vedere. Motivul pentru care ne-am separat a fost că avea o găină, a venit cu o găină acasă, un an am stat cu ea. Mă rog, atitudinea, ieșitul în evidență, așa a fost, nu neapărat a fost o a treia persoană, certuri, pur și simplu. Mă jenau aparițil”, a spus designerul, la emisiunea „În Oglindă”.

Un alt moment tensionat în cadrul mariajului lor a avut loc cu ocazia participării la o gală a Premiilor Gopo:

„Eu am fost invitat la acea gală, pentru că am creat încălțămintea pentru 24 de actrițe, unele au și câștigat premiul, nu ea a fost invitată și ea…da, m-a deranjat, aveam foarte mulți prieteni, colegi actori care mi-au reproșat apariția ei, a fost stânjenitor pentru mine să dau explicații pentru ținuta și apariția ei, eu aș fi văzut..să fim la același nivel, să ne prezentăm..pe un picior de egalitate, nu așa, în sfârșit, m-a deranjat. I-am spus atunci că m-a deranjat și nu a contat pentru ea. Sunt momente pe care le-am trăit și le-am perceput eu într-un fel, pe mine acele evenimente în care recunosc că mi-a fost jenă de prieteni, de profesori, de rudele mele, la care luni de zile a trebuit să dau explicații, după o apariție de genul, neștiind ce să spun. ”Ce s-a întâmplat cu nevasta ta, de ce umblă cu o găină?”.

Mihai Albu, despre fiica lui: „Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine”

Cu toate provocările întâmpinate, designerul nu își regretă mariajul cu Iulia Albu dintr-un singur motiv, fiica lor pe care o iubește enorm și în care vede o mulțime de calități:

„Bineînțeles că ar fi fost viața mea diferită, nu știu dacă în bine sau în rău. Având în vedere că avem un copil pe care îl iubesc nespus, sigur că nu regret, pentru copil, că nu ar fi fost, e un copil deștept, frumos, multe calități. Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine sau familia mea, dar nu avem foarte mult timp împreună. Și bunicii fetei mele sunt destul de implicați și îmi place de ei cum o educă.

Mama a crescut-o primii trei patru ani, mama a stat cu ea, după cât s-a mai permis..acum mama nu mai e atât de prezentă activ, mama are nevoie de îngrijire. Eu am grijă de ea, stă cu mine, ea nu se mai poate întrețină, singură nu mai poate face niciun pas, are 96 de ani. S-a dedicat educației mele, fără nicio reținere până la epuizare..eu mă simt dator față de mine să o îngrijesc cât se poate de mult, nu aș concepe să o duc la azil. Mi-e greu, recunosc, dar mă descurc. E cineva cu ea cât eu nu sunt, e îngrijită, este bine.

Am o relație acum de care sunt încântat. Nu am schimbat reguli, nu mă simt vinovat în niciun fel în fostele mele relații, dar cea în care am fost și căsătorit nu mi-am cam găsit nicio parte de vină, eu nu am ce schimba. Persoana de lângă mine trebuie să îmi împărtășească valorile și să fie armonie”.

Sursa foto: Captură ecran YouTube – „În Oglindă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: