Redactia.ro
Home » Monden » Care este, de fapt, motivul real pentru care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio: «Merită foarte mult de la viață»

Care este, de fapt, motivul real pentru care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio: «Merită foarte mult de la viață»

anamaria prodan

Părea că Anamaria Prodan și afaceristul Flavius Nedelea urmau să devină unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după doar câteva luni. Acum, cunoscuta impresară a decis să vorbească deschis despre motivele separării. Anamaria Prodan a dezăluit, printre altele, și de ce îi este atât de greu să-și găsească un partener de viață.

Care este, de fapt, motivul real pentru care Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au spus adio

Deși părea că vor deveni unul dintre cele mai admirate cupluri din România, povestea de dragoste dintre faimoasa impresară Anamaria Prodan și afaceristul Flavius Nedelea s-a încheiat brusc. Într-un interviu acordat WOWnews, vedeta a explicat sincer motivul separării. Se pare că Flavius Nedelea își dorea foarte mult să aibă copii, iar deoarece Anamaria nu mai putea să îi îndeplinească această dorință, au decis că relația lor nu poate avea un viitor pe termen lung.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Anamaria Prodan, în interviul respectiv.

Anamaria Prodan a dezvăluit și care este motivul pentru care îi este atât de greu să-și găsească un partener de viață. Impresara are pretenții mari de la cel care îi este alături și puțini sunt cei care și-ar dori ca fiecare pas al lor să fie urmărit îndeaproape de către fotoreporteri, susține Anamaria.

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată anterior.

Ce calități trebuie să aibă bărbatul ideal, conform impresarei Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit că găsirea unui partener de viață care să îndeplinească toate criteriile ei este o sarcină dificilă, mai ales în contextul în care acel bărbat trebuie să fie conștient că va fi în centrul atenției presei. Ea a subliniat că este o persoană pretențioasă și că găsirea unui bărbat care să fie mândru, demn, inteligent, fermecător și să fie dispus să fie prezent în presă în mod regulat este mai grea decât și-ar putea imagina cineva.

„Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi”, a concluzionat impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: