Redactia.ro
Home » TV » Care este, de fapt, numele lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Ce scrie în buletin?

Care este, de fapt, numele lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Ce scrie în buletin?

Cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin? Câștigătorul „Survivor România” și-a dezvăluit numele real, așa cum apare în acte, iar acest lucru i-a surprins pe fani. Artistul a făcut mici schimbări pentru ca numele lui să sune mai bine.

Numele cu care fostul Faimos a participat la reality show-ul de la Kanal D nu este cel real. Zannidache Hubert Edmond, așa cum s-a prezentat, nu este cel primit la naștere. Mulți s-au întrebat cum îl cheamă, de fapt, pe Zanni în buletin. Câștigătorul show-ului fenomen de la Kanal D a făcut o dezvăluire care i-a șocat pe fani.

Se pare că artistul a făcut câteva modificări la numele său complet. Deși s-a prezentat ca Zannidache Hubert Edmond, numele din cartea de identitate este altul. Astfel, numele real al fostului concurent „Survivor România” 2021 este Zanidache Robert Edmond. Zanni a spus că a preferat să-i adauge un „n” numelui de familie și să schimbe „Robert” în „Hubert”, varianta nemțească a prenumelui.

„Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Dacă stai să te gândești, fiecare nume poate să aibă o prescurtare: Zani, Robi, Edy. Și Hubert înseamnă Robert în ‘nemțește’ și l-am dat așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ‘n’, Zanidache, dar am pus eu cu doi ‘n’. Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ‘n’, că era prea sărăcăcios așa, vizual. Parcă are mai multă putere numele”, a dezvăluit Zanni în cadrul unei discuții cu Antonia și Alex Velea.

Mai mult, Alex Velea i-a mărturisit lui Zanni că nici el nu știa, la început, care este numele lui adevărat. Iubitul Antoniei a glumit și a spus că l-a luat pe artist la Golden Boy Society pentru că avea un nume interesant. „Mai știi că așa ne-a zis prima oară că-l cheamă, Hubert? Am crezut că-l cheamă Hubert, de asta l-am luat la label, că avea un nume interesant. Așa s-a prezentat în 2019”, a spus Velea.

Fostul concurent de la Kanal D nu le-a spus nici măcar prietenilor care este numele său real. După ce un fost coechipier de la „Survivor România” i-a scris pe foaie numele cu un singur „n”, Zanni l-a corectat.

Cum a ajuns să câștige Survivor All Stars

În timpul probelor, Zanni a demonstrat că este unul dintre cei mai puternici și agili concurenți. Fie că era vorba de probe de anduranță, forță sau strategie, el a fost mereu printre primii, câștigând respectul adversarilor și al colegilor de echipă. Mental, Zanni a fost la fel de puternic, reușind să rămână concentrat și să-și păstreze calmul în situații de stres extrem.

Alianțe și Strategie

Un aspect esențial al succesului lui Zanni la „Survivor All Stars 2024” a fost abilitatea sa de a forma alianțe strategice. A știut când să se alieze și când să își schimbe strategia pentru a se proteja de eliminări. Aceste alianțe au fost cruciale în momentele cheie ale competiției, asigurându-i un loc în etapele avansate ale show-ului.

Provocările Personale

Pe lângă provocările fizice și strategice, Zanni a avut de înfruntat și provocări personale. A fost nevoit să își gestioneze emoțiile și să își mențină motivația într-un mediu ostil și solicitant. În ciuda acestor dificultăți, el a reușit să își păstreze optimismul și să continue să lupte pentru victorie.

Drumul spre Finală

Pe măsură ce competiția avansa, Zanni a continuat să strălucească, câștigând probe individuale și demonstrându-și capacitatea de a rezista presiunii. Determinarea sa de a ajunge în finală a fost evidentă în fiecare etapă a competiției. În cele din urmă, eforturile sale au dat roade, Zanni reușind să ajungă în finala „Survivor All Stars 2024”.

Moștenirea lui Zanni la Survivor

Participarea lui Zanni la „Survivor All Stars 2024” a consolidat statutul său de legendă a show-ului. Prin performanțele sale remarcabile și spiritul său de luptător, el a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai buni concurenți din istoria „Survivor România”. Moștenirea sa va continua să inspire viitorii participanți și fanii emisiunii.

Concluzie

Parcursul lui Zanni la „Survivor All Stars 2024” a fost o poveste de determinare, strategie și succes. El a reușit să își consolideze reputația de concurent formidabil, câștigând inimile telespectatorilor și respectul colegilor săi. Indiferent de rezultatul final, Zanni a demonstrat că este cu adevărat un „Survivor” în toate sensurile cuvântului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini