Redactia.ro
Home » Monden » Care este relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia. Dezvăluiri șocante: „Am fost prost”

Care este relația lui Lino Golden cu Alex Velea și Antonia. Dezvăluiri șocante: „Am fost prost”

Lino Golden a avut numeroase intrigi și a adus acuzații grave la adresa lui Alex Velea și a Antoniei, lunile trecute. Când lucrurile păreau că s-au mai calmat,  fostul „băiat de aur” a făcut dezvăluiri șocante.

 

Lino Golden a spus adevărul

Au trecut câteva luni de la marele scandal dintre Alex Velea și Lino Golden. Intrigile dintre cei doi au dus la numeroase scandaluri, iar cei doi artiști nu și-au mai vorbit de atunci. Deși lucrurile s-au liniștit, Lino Golden a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu foștii,,părinții adoptivi”, Alex Velea și Antonia.

„Păi fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să ii iubesc si respect, o sa le fiu recunoscator până o să mor.”, a declarat Lino.

Atât el, cât și Mario Fresh au fost „fii adoptivi” ai lui Alex Velea, până în momentul în care a izbucnit marele scandal. Mario și Lino au spus „adio” defintiv grupului cu ajutorul căruia au cunoscut succesul, în urma scandalului de proporții. Lino Golden nu a uitat că a fost primit cu brațele deschise de Alex Velea și Antonia, care l-au găzduit atunci când a venit pentru prima dată în București. Deși Antonia și partenerul său, Velea, l-au ajutat să ajungă artistul care este astăzi, Lino susține că nu există niciun motiv pentru care ar trebui să rămână sub aripa lor pentru totdeauna. Deși le este recunoscător șisusține că îi iubește pe cei doi artiști care l-au,,adoptat”, Lino Golden este hotărât să își vadă de viață pe cont propriu.

Cu toate acestea, Lino Golden știe să deosebească neînțelegerile de activitatea profesională. Artistul susține că nu ar spune nu” unei posibile colabrări pe viitor.

„Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a mai declarat artistul.

Certurile de proporții dintre Lino și Alex Velea s-au desfășurat în mediul virtual. Alex Velea a fost deranjat de faptul că tinerii luați sub aripa lui protectoare nu au mai avut aceleași gânduri din punct de vedere profesional și au ales să se alăture lui Abi Talent, un alt artist lansat recent. Mai mult, Alex Velea declara, într-un filmuleț postat pe canalul său de Youtube, că Mario și Lino mai aveau la momentul respectiv anumite obligații contractuale pe care nu le-au respectat, dar a ales să treacă cu vederea acest lucru și a rupt documentele în fața camerei.

“Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă. O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă dar vă doresc tot binele din lume. #nofakepost #dinsuflet”, a scris acesta pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: