Redactia.ro
Home » Monden » Care este salariul Mirelei Vaida la Acces Direct. ” Aşa sunt salariile în televiziune”

Care este salariul Mirelei Vaida la Acces Direct. ” Aşa sunt salariile în televiziune”

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mirela are o viață foarte solicitantă, dar de succes. Mulți sunt curioși să afle ce salariu are Mirela la Acces Direct. Ea a spus totul!

Ce salariul are Mirela Vaida la Acces Direct

Multă lume se întreabă care este salariul Mirelei Vaida pentru Acces Direct. Conform informațiilor din presă, vedeta ar ajunge să încaseze în jur de 5000 de euro pe lună. Ea nu a spus o sumă exactă, ci a precizat că este plătită pe ediție.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a explicat prezentatoarea Acces Direct.

O sursă impact.ro a spus că Simona Gherghe ar fi câștigat 10.000 de euro și că Mirela Vaida încasează jumătate din suma oferită Simonei. De asemenea sursa afirmă că pentru emisiunea Te cunosc de undeva, Mirela Vaida ar fi primit 15000 de euro.

La Acces direct câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul., a dezvăluit o sursă.

Mirela Vaida este om de televiziune, actriță, cântăreață și… juristă

Nu multă lume știe care a fost parcursul educațional al Mirelei Vaida. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a intrat rapid în sufletele oamenilor și îi încântă zilnic cu aparițiile în cadrul acesteia. Pe lângă activitatea de la postul Antena 1, Mirela Vaida este și actriță în cadrul Teatrului Elisabeta din București. De asemenea, Mirela Vaida are și un talent muzical înnăscut și este și o cântăreață de excepție.

Mirela Vaida a absolvit cururile Liceului de Informatică din Iași, astfel a obșinut o diplomă de programator în acest domeniu, însă ulterior a optat din nou pentru o altă arie de studii. Într-un mod surprinzător, Mirela Vaida a urmat cursurile Facultatea de Drept, mai apoi a obșinut și un master în Drept Comunicar. Prezentatoarea nu s-a lăsat ușor și a optat și pentru un master în Comunicare și Relații Publice pe care l-a terminat la Univeristatea din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: