Redactia.ro
Home » Știri » Care mai e viața lui Octavian Ursulescu, și cu bune, și cu rele. Prezentatorul de spectacole a împlinit 75 de ani

Care mai e viața lui Octavian Ursulescu, și cu bune, și cu rele. Prezentatorul de spectacole a împlinit 75 de ani

Octavian Ursulescu implineste 75 de ani

Cel mai cunoscut prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, împlinește azi 75 de ani. El a povestit într-un interviu ce a mai făcut în ultimul timp, despre viața în pandemie și după pandemie, dar și despre cum a fost marcat de pierderea unor prieteni artiști, precum Ion Dichiseanu și Victor Socaciu, ambii decedați în 2021.

Care mai e viața lui Octavian Ursulescu. Prezentatorul TV a împlinit 75 de ani. Cum l-a marcat moartea prietenilor artiști

Octavian Ursulescu împlinește astăzi 75 de ani. El a spus într-un interviu cum arată viața lui în prezent, post-pandemie, și la ce activități o să ia parte în curând. Când are timp liber, îi place să se răcorească în aceste zile caniculare în grădină, dimineața și seara.

„Sigur că am fost de fiecare dată când am avut ocazia la pescuit, deși la noi nu se taie nemilos doar pădurile, ci și apele sunt supuse distrugerilor și braconajului, așa că este pește tot mai puțin”, a spus Ursulescu.

„Cum spuneam, am fost mereu modest, m-am adaptat așadar situației și în pandemie”, a spus acesta. „Bine, marja de siguranță mi-a oferit-o faptul că sunt membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor și, de 32 de ani, redactor al revistei Actualitatea Muzicală, care nu și-a încetat nici o clipă apariția. Dar au mai fost și spectacole”.

„Eu nu prea m-am înfrânat, am călătorit, inclusiv în străinătate, vorba ceea, o viață are omul”.

În această vară, el urmează să ia parte la câteva evenimente importante, în București, dar și în alte orașe din țară. Spre exemplu, o să deschidă un concert ținut de Fuego cu alți artiști și o să participe la un simpozion despre muzica de film, în cadrul unui mare festival al filmului românesc, arată aceeași sursă menționată mai sus.

El a spus și ce va face de ziua lui, care e astăzi, 17 iulie.

„Ca de obicei, la invitația bunului meu prieten Marin Mândrilă, născut în aceeași zi cu mine, la hotelul acestuia, Mari Vila, la ieșirea din București spre Autostrada Soarelui. Nici nu vrea să audă să mă implic în vreun fel, el se ocupă de toate, inclusiv de programul artistic, așa că de fiecare dată e o surpriză dintre cele mai plăcute!”, a spus cunoscutul prezentator de spectacole.

Ursulescu a pierdut în 2021 câțiva prieteni artiști, de care era apropiat, cu care colaborase. El a povestit, în interviul pentru Click!, despre Ion Dichiseanu și Victor Socaciu, ambii decedați anul trecut.

„Cu Ion Dichiseanu am fost în zeci de concerte pe stadioane arhipline, unde cânta muzică ușoară alături de soția sa Simona Florescu. Era mereu înveșmântat de sus până jos în alb, cu pantaloni mulați, spectatoarele erau în delir, iar la final era coadă la celebrele lui eșarfe, pe care dădea autografe”.

„Cu Victor Socaciu cele mai plăcute amintiri sunt cele din anii ’80, de la selecțiile județene ale concursului Muncă, tinerețe, frumusețe, când în capitalele de județ se alegea reprezentanta pentru mare finală de la Costinești. (…) Victor era de multe ori membru în juriu sau cu recital în marea finală de la Costinești, unde amfiteatrul gemea de lume, se țineau locuri, cu tineri dormind pe cearșafuri, de cu o seară înainte!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: