Redactia.ro
Home » Tehnologie » Care sunt diferențele de securitate între Telegram, Whatsapp și Signal

Care sunt diferențele de securitate între Telegram, Whatsapp și Signal

Care sunt diferențele de securitate între Telegram, Whatsapp și Signal

Mii de aplicații sunt dezvoltate în fiecare în toate colțurile lumii, pentru a acoperi diferite nevoi ale utilizatorilor. Cele mai comune sunt cele de apeluri audio și video, cum sunt Whatsapp, Signal și Telegram. Dar care este, de fapt, diferența dintre ele?

Ce diferențe există între Whatsapp, Signal și Telegram

Bătălia între aceste trei aplicații este dată mai ales de securitatea pe care o au utilizatorii atunci când folosesc serviciile lor. În ultimul timp, Signal este aplicația care a câștigat tot mai mult teren. Telegram și Signal se aseamănă foarte mult cu WhatsApp, având funcții similare.

În timp ce WhatsApp se luptă să-și păstreze toți utilizatorii din întreaga lume, și până acum lucrul acesta pare că a funcționat foarte bine, rivalii săi, menționați mai sus, câștigă foarte mult teren, ca urmare a unor informații apărute pe piață. Este vorba despre schimbarea confidențialității WhatsApp, lucru de care au profitat Signal și Telegram, și i-au făcut pe utilizatori să creadă că ele sunt mult mai sigură decât a fost vreodată WhatsApp.

Cum funcționează Whatsapp

Interfața pe care aplicația o are este una simplă, cu trei file principale, sub numele de Apeluri Chaturi și Stare. Putem, de asemenea, și căutăm în conversațiile vechi. Când dorim să deschidem un chat, putem introduce textul în partea de jo,s unde avem și butoanele de atașare media, cameră sau notă vocală. Din dreapta sus putem apela fie audio sau video un contact. Tot de aici putem să schimbăm și imaginea de fundal

Cum funcționează Telegram

Pe Telegram se schimbă lucrurile puțin deoarece majoritatea setărilor, cum ar fi jurnalele de apeluri, opțiunea de a crea un grup nou, accesarea setărilor sunt în meniu. Există un lucru în comun cu WhatsApp: este vorba despre un buton flotant, din dreapta jos, pentru a crea noi grupuri, chaturi sau chiar o conversație secretă. Nu există file și totul este afișat pe ecranul unic.

Cum funcționează Signal

La aplicația Signal, interfața este e destul de apropiată de cea a WhatsApp, cu conversația afișată pe ecranul principal, dar acesta nu are file. Totuși, majoritatea destinațiilor de plasare a butoanelor sunt cele pe care le are și WhatsApp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: