Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Chindriș și succesul pe care îl are: „Ignor cârcotașii!”

Carmen Chindriș și succesul pe care îl are: „Ignor cârcotașii!”

Carmen Chindriș e unul dintre artiștii momentului din țara noastră. Cântăreața a lansat mai multe hituri care nu au cum să nu fie cântate la orice petrecere, chiar dacă vorbim de nunți, evenimente private sau petreceri în cluburi. Ea alături de Taraful Rutenilor sunt extrem de căutați, mai ales la evenimente importante din viața românilor. Iată cum definește Carmen Chindriș succesul pe care îl are!

Cum definește Carmen Chindriș succesul pe care îl are

Carmen Chindriș a devenit cunoscută de toată România, după ce a lansat piesa “Ziua în care tu m-ai sărutat”, împreună cu Taraful Rutenilor. Recent, ea a povestit pentru click.ro cum definește succesul.
„Drept să vă spun, noi facem exact ceea ce ne place, iar, de aici până la succes, publicul decide și a decis. (…) Eu cânt împreună cu Livius de peste 15 ani, am realizat diferite proiecte împreună, iar în urmă cu 7 ani am pus bazele proiectului Taraful Rutenilor. De atunci, Liviu se ocupă de tot ce înseamnă acest proiect, începând de la orchestrații, compoziție, până la coordonarea membrilor tarafului”, a spus artista pentru click.ro.

Carmen Chindriș: „Ignor cârcotașii!”

„În general, ignor cârcotașii. Îmi place orice gen muzical, de la jazz la muzică populară, de petrecere, până la muzică clasică, în egală măsură. Consider că este necesar să existe cât mai multă diversitate în artă. Așa se întâmplă și cu taraful nostru, unde suntem o adevărată echipă închegată de muzicieni cu studii în domeniu și pasionați de fiecare notă muzicală ce aduce aport melodiilor”, a povestit Carmen Chindriș

Va apela sau nu Carmen Chindriș la operații estetice

Carmen Chindriș a dezvăluit dacă va apela sau nu la operații estetice.
„Atât timp cât voi fi sănătoasă, n-o să auziți despre mine că mă operez. Mă simt bine așa cum m-a lăsat Dumnezeu, de ce să stric naturalețea mea ca ființă umană?! Plus că, eu am fost mereu mulțumită de cum sunt, am grijă de mine însămi, din toate punctele de vedere. Am ritualurile mele „de tradiție” de la care nu mă abat”, a spus Carmen Chindriș, pentru aceeași sursă.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: