Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, relație cu un bărbat însurat? E acuzată că a despărțit o familie. Cum se apără cântăreața

Carmen de la Sălciua, relație cu un bărbat însurat? E acuzată că a despărțit o familie. Cum se apără cântăreața

Carmen de la Sălciua este acuzată că ar avea o relație cu un bărbat însurat. Iar acuzațiile dure vin chiar de la presupusa soție a iubitului misterios cu care s-ar iubi cântăreața. Femeia înșelată a făcut declarațiile uluitoare, însă iată cum se apără artista.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Carmen de la Sălciua a mărturisit că iubește din nou! Însă nu a dezvăluit despre cine este vorba. Acum ies la iveală detalii care au șocat întregul showbiz!

Carmen de la Sălciua, relație cu un bărbat însurat? E acuzată că a despărțit o familie

Carmen de la Sălciua este acuzată că a despărțit o familie! Cea care a adus aceste acuzații dure la adresa cântăreței este nimeni alta decât soția bărbatului însurat. Mai mulți apropiați i-ar fi spus că soțul ei ar avea o relație cu îndrăgita artistă.

Carmen de la Sălciua și bărbatul însurat s-ar fi cunoscut la un eveniment, unde artista cânta. Soția înșelată nu ar fi a vrut să creadă vorbele aflate de la prieteni, însă bărbatul i-a cerut divorțul. Și deși a sperat că totul se poate remedia, a recunoscut portofelul soțului ei în pozele postate pe Instagram de către Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, femeia înșelată susține că soțul ei ar fi fost în vacanță cu artista.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat soția celui care se iubește cu Carmen de la Sălciua acum.

Carmen de la Sălciua, cum răspunde la acuzațiilor

Carmen de la Sălciua nu a mărturisit cine este noul iubit cu care trăiește o poveste de dragoste, însă s-a aflat că au petrecut împreună o vacanță din Austria. Acum, actuala soție a afaceristul susține că vedeta i-a stricat căsnicia.

După ce a fost acuzată de acest lucru, cântăreața a ținut să lămurească acest subiect.

”Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația.

Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea.
Eu sunt o femeie chiar foartea asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult. A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta. Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie”, a declarat Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua a mai mărturisit că nu o cunoaște pe soția iubitului ei, nici nu i-a destrămat familia. Aceasta a mărturisit însă că iubitul ei se află într-un divorț de ceva timp, subliniând că nu este ea cea care a provocat ruptura dintre cei doi soți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: