Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua se mărită! Artista a dat vestea cea mare chiar în ziua nunții: „A sosit momentul”

Carmen de la Sălciua se mărită! Artista a dat vestea cea mare chiar în ziua nunții: „A sosit momentul”

GALERIE FOTO (3)

Carmen de la Sălciua se mărită! Celebra cântăreață face pasul cel mare alături de iubirul ei, Marian Corches. Artista a ținut totul ascuns până-n ziua cea mare.

Carmen de la Sălciua se mărită

Carmen de la Sălciua le-a dat o veste mare tuturor celor care o iubesc și o apreciază. Fosta soție a lui Culiță Sterp va face pasul cel mare azi, alături de partenerul ei de viață, Marian Corches. Cei doi urmează să spună cel mai frumos DA din viața lor. Cântăreața a ținut totul secret până în ziua nunții, când le-a mărturisit tuturor că astăzi este mireasă.

Acum câteva zile spuneam că o să vină ceva lucruri frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, este mesajul pe care l-a transmis Carmen de la Sălciua. Acum câteva zile, Carmen de la Sălciua anunța că vor urma lucruri frumoase în viața ei, însă nu a menționat nici măcar o dată despre ce este vorba.

Ce spunea Carmen de la Sălciua despre nunta cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua mărturisea, la începutul lunii septembrie, că nunta cu Marian nu va mai avea loc anul acesta, din cauza lipsei de timp.  „Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”,  a declarat Carmen de la Sălciua, pentru un post TV. Iată că, artista i-a surprins pe toți și a dat vestea cea mare chiar în ziua nunții lor. Aceasta a apărut cu coafată, cu voalul pus, gata de nuntă. Chiar seara trecută, aceasta l-a filmat pe partenerul ei de viață, în timp ce făcea ultima probă la costum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: