Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, în aceeași poză. Ce lasă cântăreața să se înțeleagă

Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, în aceeași poză. Ce lasă cântăreața să se înțeleagă

GALERIE FOTO (2) Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, în aceeași poză. Ce lasă cântăreața să se înțeleagă

Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, care a fost oprit de la slujbe de Mitropolia Moldovei, apar în aceeași poză. Iată ce lasă cântăreața să se înțeleagă din mesajul pe care l-a publicat în mediul online.

Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, în aceeași poză. Ce lasă cântăreața să se înțeleagă

Preotul Calistrat, care a fost filmat când lovește o femeie, nu mai are voie să țină slujbe până la finalizarea anchetei în care este implicat. Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, apare pe o filmare lovind o femeie în curtea lăcașului de cult, de față cu mai mulți enoriași.

„În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident”, a anunțat Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Între timp, părerile despre scandalul în care e implicat preotul sunt împărțite, evident. Carmen de la Sălciua a avut și ea o reacție. Sunt persoane care o critică pentru această poziție a ei pe care a luat-o în legătură cu acest subiect.

Cântăreața, care e cunoscută ca fiind credincioasă și practicantă a religiei ei, apare într-o imagine alături de Părintele Calistrat. Ea a scris, totodată, câteva rânduri prin care a lăsat să se înțeleagă că este de partea preotului. Din mesaj, a reieșit că îl apreciază pe părintele Calistrat, despre care susține că este „un om aproape de Dumnezeu”.

„Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul… să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte. Un om aproape de Dumnezeu!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen de la Sălciua și Părintele Calistrat, în aceeași poză. Ce lasă cântăreața să se înțeleagă
Foto: Instagram / Carmen de la Sălciua (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: