Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra face o nouă previziune sumbră. Cum va arăta sfârșitul anului 2022: „România a fost tocată, bajocorită, călcată în picioare”

Carmen Harra face o nouă previziune sumbră. Cum va arăta sfârșitul anului 2022: „România a fost tocată, bajocorită, călcată în picioare”

Cunoscuta clarvăzătoare, Carmen Harra, face o nouă previziune sumbră legată de țara noastră. Cum va arăta sfârșitul anului 2022: „România a fost tocată, bajocorită, călcată în picioare”.

Carmen Harra face o nouă previziune sumbră

Carmen Harra vine cu noi previziuni despre perioada următoare. Cunoscuta clarvăzătoare este de părere că țara noastră va renaște, însă nu înainte ca românii să se revolte din nou. Vedeta susține că vor avea loc proteste, în luna noiembrie, și că se va întâmpla ceva foarte puternic.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Ce se va întâmpla în 2023

Carmen Harra este de părere că întreaga lume, toate clasele sociale, vor avea de suferit în anul 2023 din cauza crizei financiare. ”Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a mai spus Carmen Hara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: