Redactia.ro
Home » TV » Carmen Tănase, despre diagnosticul crunt pus de medici în urmă cu câțiva ani: „Pericolul era paralizie de la gât în jos”

Carmen Tănase, despre diagnosticul crunt pus de medici în urmă cu câțiva ani: „Pericolul era paralizie de la gât în jos”

Carmen Tănase făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa de dincolo de lumina reflectoarelor. Așa s-a aflat despre momentul în care a aflat că este bolnavă și se confruntă cu o afecțiune extrem de gravă.

Până acum, Carmen Tănase nu a vorbit despre problemele sale de sănătate. Însă a dezvăluit recent, în cadrul podcast-ului lui Lucian Viziru, diagnosticul crunt pe care medicii i l-au pus în urmă cu trei ani, explicând pe îndelete despre ce a fost vorba.

Carmen Tănase, despre diagnosticul crunt pus de medici în urmă cu câțiva ani: „Pericolul era paralizie de la gât în jos”

Carmen Tănase a ținut totul ascuns mai bine de trei ani. Vedeta a explicat că a aflat despre boală înainte ca pandemia să înceapă. A mers la control pentru că avea mari dureri de picior. Artista a crezut că sunt din cauza problemelor cu coloana pe care le avea de mai mult timp, motiv pentru care a decis să facă un RMN.

La aceea vreme, actrița a stat 45 de minute pentru RMN, însă ulterior, medicii i-au spus să mai intre odată pentru a reface totul, dat fiind faptul că specialiștii au văzut ceva suspect.

Carmen Tănase a povestit că situația începuse să devină din ce în ce mai îngrijorătoare. Cadrele medicale erau extrem de agitate. Și după ce s-a finalizat și cel de-al doilea RMN, medicul i-a dat actriței diagnosticul crunt. specialistul i-a spus că are o tumoare pe măduvă.

Carmen Tănase: “Îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu”

“Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap.

Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani”, a dezvăluit actrița în podcast-ul lui Lucian Viziru.

Carmen Tănase, operată de urgență

Carmen Tănase a mai povestit că imediat cum a aflat de diagnosticul crunt, a luat legătura cu un medic în care avea mare încredere, așa că s-a operat rapid. Dacă nu se intervenea cât mai repede, pericolul era chiar paralizie de la gât în jos.

“Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”.  a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: