Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase, mărturisiri dureroase. Actrița și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, în stațiunea 2 Mai: „Marea l-a luat absolut groaznic”

Carmen Tănase, mărturisiri dureroase. Actrița și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, în stațiunea 2 Mai: „Marea l-a luat absolut groaznic”

Carmen Tănase a vorbit mereu cu sufletul deschis în fața oamenilor. Aceasta a făcut mărturisiri dureroase în cee ace privește o amintire tragică din viața ei. Actrița și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, în stațiunea 2 Mai, în timp ce era pe litoral.

Carmen Tănase, mărturisiri dureroase

Carmen Tănase a povestit că era îndrăgostită de vacanțele de la malul mării, în special cele din stațiunea 2 Mai, deoarece își petrecerea multe veri din copilărie acolo. Totuși un eveniment tragic a făcut-o să se distanțeze de această stațiune, deoarece îi adduce mereu aminte de evenimentul groaznic prin care a trecut unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut de-a lungul vieții.

Mergând foarte des în stațiunea 2 Mai, actrița s-a împrietenit cu patronul unui restaurant, Gheorghe Stănică sau Călin, așa cum îl știau toți. Legătura dintre ei a devenit tot mai strânsă, deoarece vedeta mergea an de an acolo:

„Îmi place să merg la mare, nu la munte. În România locul meu preferat este 2 Mai, acolo am mers de mică și am o amintire frumoasă legată de ‘Micul Golf’ din această stațiune. Am fost prietenă cu patronul, cu Călin, care a făcut minuni acolo”,  spune Carmen Tănase, pentru Fanatik.

Carmen Tănase: „Soția și copiii lui îi continuă treaba”

Acesta a plecat alături de alți doi prieteni la pescuit, în luna martie, a anului 2019, atunci când marea era agitată, iar cei trei pescari au fost loviți de o furtună în largul Mării Negre. Trupurile lor au fost găsite abia în 26 august 2019, iar corpul prietenului lui Carmen Tănase,  Călin a fost găsit pe plaja Krapeț din Bulgaria. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum în data de 29 august.

Carmen Tănase susține că nici acum nu-I vine să creadă prin ce tragedie a trecut familia bărbatului:

„Acum 3 ani marea l-a luat absolut groaznic, nici acum nu-mi vine să cred. Este foarte greu să mă duc acum acolo fără el, dar soția și copiii lui îi continuă treaba”, a mai spus Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: