Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase, previziuni înfricoșătoare despre situația din România: „Va fi din ce în ce mai rău…”

Carmen Tănase, previziuni înfricoșătoare despre situația din România: „Va fi din ce în ce mai rău…”

Încă de la începutul pandemiei, Carmen Tănase și-a exprimat ferm opinia despre pandemie și situația dificilă cu care se confruntă țara noastră. Având în vedere că România se confruntă în prezent și cu un val de scumpiri, dar și cu amenințarea războiului, actrița a făcut câteva previziuni înfricoșătoare despre lunile ce vor urma. 

Carmen Tănase, previziuni înfricoșătoare despre situația din România: „Va fi din ce în ce mai rău…”

Amenințarea unei posibile crize financiare îi îngrozește pe români în acest moment, iar specialiștii în domeniul economic nu sunt optimiști în ceea ce privește viitorul țării noastre. Nici Carmen Tănase nu are altă părere, pe care și-a exprimat-o public în urmă cu puțin timp. Actrița susține că repercursiunile situației de acum ne vor afecta mult timp de acum înainte.

„Criza asta nu are cum să fie temporară pentru că astea merg în cascadă. Va fi din ce în ce mai rău. Cel puţin nişte ani de zile, noi ne vom zbate să supraviețuim„, spune actriţa Carmen Tănase.

Cât despre situația epidemiologică și posibilitatea începerii unui război, actrița a mărturisit că nu simte înspăimântată de această posibilitate. Ceea ce o îngrozește însă sunt facturile, căci veniturile artiștilor au avut mult de suferit în ultimii doi ani.

„Nu mă tem nici de boală, nici de război, dar de facturi aş spune că mă tem. Pentru că iată dreptul nostru la muncă, al breslei mele, fiind atât de îngrădit, câștigurile s-au diminuat, preţurile au crescut aberant. Toate facturile care vin, preţurile la alimente, cumva nu se mai poate trăi.”, a mai adăugat aceasta.

Ce crede Carmen Tănase că se va întâmpla în România

Dacă situația din România va continua în același ritm, Carmen Tănase este de părere că oamenii se vor descurca din ce în ce mai greu cu banii. Scumpirile nu au făcut decât să înrăutățească traiul românilor, iar loviturile pe care țara noastră le va primi se pare că nu se vor opri aici.

„Cumva va fi foarte greu să supraviețuim. Şi asta spun eu care sunt angajată la un teatru şi am un salariu cât de cât acolo. Dar pensionarii? Mama mea are 1,630 de lei pensie, dar ea mă are pe mine care încă mai pot. Dar oamenii aştia? Răul a fost făcut deja. Doi ani practic planeta a fost pusă pe off. Totul a căzut. Între timp s-a scumpit energia, între timp s-a scumpit căldura, firmele se vor închide, oamenii vor fi daţi afară, nu-şi vor mai putea plăti facturile„, spune actriţa Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: