Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să coste un cărucior pentru copii din anii 80-90. Toți îl aveau

Cât a ajuns să coste un cărucior pentru copii din anii 80-90. Toți îl aveau

GALERIE FOTO (2)

În anii 80-90 căruciorul era un lux, iar acum cărucioarele de la acea vreme tot un lux au ajuns să fie. Nu o să își vină să crezi care sunt ofertele de preț pentru un cărucior de bebeluși cu iz vintage. Tu ai da atâția bani?

Cât costă un cărucior vintage

O nouă modă a venit în privința cărucioarelor de bebeluși. Lumea caută din ce în ce mai des piese vintage, drept urmare a început să plouă cu oferte de acest gen pe siteurile de vânzări. Prețurile variază, iar unele ajung să coste mai mult decât cele de ultimă generație semnate de designeri. Acest tip de cărucior era foarte în vogă în anii 80-90 și toți copii îl aveau și se pare că acum, ca și în cazul vestimentației, moda a revenit.

Prețurile cărucioarelor variază în funcție de condiția în care se află. Prețul de pornire al unui cărucior de acest gen este de 100 de euro, unele ajungând chiar și la 500 de euro. Cărucioarele din imagini sunt foarte bine întreținute, drept urmare, proprietarii știu să le valorifice, cerând sume enorme pentru un asemenea obiect.

Care este importanța căruciorului pentru bebeluși

Cărucioarele pentru nou născuții din ziua de azi sunt un „accesoriu” indispensabil din fiecare familie. Nu există nicio îndoială că cărucioarele îți ușurează viața de zi cu zi ca părinte. Este o modalitate excelentă de a adăuga acel plus de ușurință și comoditate. Patru motive foarte importante pentru care căruciorul bebelușului este un „accesoriu must have” sunt flexibilitatea, confort, depozitarea și siguranță și securitate. Fie că doriți să scoateți doi sau trei copii, doriți să vă duceți bebelușul într-o drumeție mai lungă, cărucioarele sunt cea mai bună variantă pentru a vă știi copilul în siguranță. Cel mai important aspect este acela că ele vor fi sub grija ta constantă. Cel mai bun lucru la cărucioare este că pot fi făcute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și ale bebelușului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: