Redactia.ro
Home » Știri » Cât a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță, la mare. Femeia a spus adevărul despre situația financiară: ”Nu ne permitem”

Cât a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță, la mare. Femeia a spus adevărul despre situația financiară: ”Nu ne permitem”

GALERIE FOTO (7)

Ioana Tufaru și familia sa au decis să își petreacă o scurtă vacanță în stațiunea Eforie Nord. Cu bagajele pregătite, ea și soțul ei, Ionuț, au evadat câteva zile din agitația Capitalei și au pornit direct spre litoralul românesc.

Chiar dacă au plecat într-un moment în care se simțeau cu adevărat bine acolo, cei doi nu au regretat alegerea lor. Acum, se pune întrebarea câți bani au cheltuit pentru aceste trei zile petrecute la mare, dar și cum stau din punct de vedere financiar.

Cât a plătit Ioana Tufaru pe o vacanță la mare

Pentru a-și planifica această scurtă evadare, Ioana Tufaru a ales una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul nostru. Alături de soțul său și de micuțul Luca, fiul lor, au strâns bagajele și au pornit într-o scurtă călătorie de trei zile din București, cu gândul de a se bucura de apele mării. Totuși, pentru a se asigura de confort și siguranță, au optat pentru un tren privat în locul CFR-ului.

În cele trei zile petrecute la mare, Ioana Tufaru și soțul ei au cheltuit aproximativ 800 de lei pentru cazare și mâncare. Deși perioada lor de odihnă a fost scurtă, femeia s-a declarat mulțumită de vacanță. Unul dintre secretele sumei modice cheltuite constă în faptul că nu au luat mesele în oraș. În schimb, fiica regretatei Anda Călugăreanu și partenerul ei de viață au preferat să cumpere alimente de la supermarket. Această abordare i-a ajutat să economisească bani și să se bucure în continuare de mâncăruri gustoase.

„Am stat 3 nopți și ne-am cazat în Eforie Nord la un loc de vis, unde ne-a plăcut foarte mult și unde vom reveni mereu cu drag! Am plecat cu trenul (privat, am renunțat de mult la serviciile CFR)! Am cheltuit cu totul cam 800 de lei cu tot cu mâncare. Pentru că noi cumpărăm din supermarket și ne gospodărim acolo că este bucătărie! Luăm sticle de suc și deșertăm în sticle mai mici și le punem în lada frigorifică și mergem pe plajă”, a dezvăluit aceasta, pentru ciao.ro.

Cum stau din punct de vedere financiar Ioana Tufaru și soțul ei

O altă provocare cu care s-au confruntat cei doi a fost evitarea expunerii excesive la soare, motiv pentru care vacanța lor a fost atât de scurtă. În încercarea de a se proteja de razele solare puternice, au petrecut tot timpul sub umbrelă. Chiar și în aceste condiții, Ioana afirmă că nu are încredere că vor mai putea avea o altă vacanță vara aceasta, din cauza situației financiare care nu este tocmai favorabilă.

„Ionuț nu are voie la soare și nici în căldură pentru că are probleme de sănătate, cu inima și cu plămânii! De aceea stă sub umbrelă pe șezlong. Nu cred că mai plecăm nicăieri vara că nu prea ne permitem financiar să plecăm atât de des! Eu mai merg pe la niște filmări, figurație la filme să mai scot un ban, dar nici alea nu sunt zilnice. Dar sunt niște bănuți în plus bineveniți”, a mai declarat Ioana Tufaru pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: