Redactia.ro
Home » Monden » Cât a plătit Oana Roman pe o noapte de cazare în Egipt? Vedeta a mers la all inclusive

Cât a plătit Oana Roman pe o noapte de cazare în Egipt? Vedeta a mers la all inclusive

GALERIE FOTO (10)

Oana Roman o ține dintr-o vacanță în alta! După un weekend cu peripeții la munte, vedeta și-a luat familia și a plecat către meleaguri mai însorite. Ea a ales drept destinație Egiptul și nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba despre aceasta escapadă. Cât a plătit pe o noapte?

Cât plătește Oana Roman pe o noapte în Egipt

Are un magazin online de haine, dar și parteneriate media cu diverse branduri, iar asta se traduce printr-un venit frumușel pentru Oana Roman. Nici nu-i de mirare, așadar, că vedeta își permite să o țină din vacanță în vacanță. După un weekend petrecut la munte, Oana a plecat alături de familia sa în Egipt.

Întrebată de internauți, vedeta nu s-a ferit să recunoască cât plătește pe o noapte petrecută într-un resort de lux din Egipt. Astfel, ea a recunoscut că plătește în jur de 65 de euro (aprox 320 de lei) pe noapte, de persoană. ”Pornește de la 450 de euro de persoană 7 zile all inclusive. Poate ajunge și la peste 1000 euro de persoană în funcție de resort, tipul de cameră etc. Au ponton și oameni specializați cu care poți face snorkeling. Costă cam 450 euro sau 500 euro de persoană în funcție de tipul de cameră și vârsta copilului”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Este însoțită de fetiță și Marius Elisei

Oana Roman nu s-a dus singură în vacanța din Egipt! Ea este însoțită de fetița ei, dar și de partenerul de viață, Marius Elisei. A povestit, pe rețelele de socializare, că resortul e dotat cu un loc de joacă pentru copii, așa că Isa, fiica sa, e de-a dreptul încântată. ”E cald, e soare și e bine. Este o piscină imensă, cu apă încălzită. Au piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, activități și spectacole pentru copii. Apa mării nu e foarte rece, eu fac baie. Au plaja lor care este într-un golf”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Așa se face că Ziua Îndrăgostiților a găsit-o fericită, într-un resort de lux, la soare. „Bună dimineata, a mea e cu soare și multe flori . Welcome to my Paradise and happy Valentine’s Day”, este mesajul pe care vedeta l-a postat la prima oră a zilei. Nu s-a zgârcit nici cu cadrele inedite, de la plajă, lăsându-i pe fani s-o urmărească în aventura însorită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: